k@lpsizim_85

Anne Öldü Karnındaki 7 Aylık Bebeği Kurtuldu

Önerilen İletiler

İstanbul'un Tuzla ilçesinde meydana gelen kazada 3 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı. Kazada hayatını kaybeden hamile kadının 7 aylık bebeği ise ameliyatla alındı.

Edinilen bilgiye göre İstanbul'da bir akrabasının düğününden çıktıktan sonra Gebze yönüne hareket eden Nuri Gündüz, Tuzla ilçesinde 34 EN 8550 otomobilinin lastiğinin patlaması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybetti. Bariyerlere vuran araç takla atarak parçalandı.

Kazada otomobilin sürücüsü Nuri Gündüz (37), hamile eşi Nuriye Gündüz (26) ve Şükran Kırkgül (56) hayatını kaybetti. Rüstem Kırkgül (56), Ayşe Sultan Kırkgül (49) ve Nuri - Nuriye Gündüz çiftinin çocukları Tuana Gündüz (7) ise ağır yaralandı.

Hayatını kaybeden Nuriye Gündüz'ün karnından ameliyatla alınan 7 aylık erkek bebek ise Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde küvezde tedavi altına alındı.

Korkunç kazada yaralanan Rüstem Kırkgül, Ayşe Sultan Kırkgül ve Tuana Gündüz hastanede tedavi altına alınırken, Tuzla İlçe Jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı. Gebze'de reklamcılık yapan Nuri Gündüz'ün ölümü ilçeyi hüzne boğdu.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ülkemizde önüne geçilemeyen trafik kazalarında ..Eğitimsizlik , kurallara uymamak,saygının hiç olamaması..Yitirilen canlar..

Ölenlere rahmet, geride kalanlara sabır..

Küçük bebek yaşam savaşını kazanırsa..

Yüce yaradanın hikmeti..

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap