k@lpsizim_85

Sakarya Engelliler Derneği Yararına Yapılan Konsere Seyirci Şoku

Önerilen İletiler

spacer.gif

spacer.gif SAKARYA ENGELLİLER DERNEĞİ YARARINA DÜZENLENEN VE DUYURULARI AYLAR ÖNCESİNDEN YAPILAN KONSERE İLGİ OLMAYINCA, DAVUT GÜLOĞLU SAHNEYE ÇIKAMADI.

Adapazarı'nda engelliler için düzenlenen yardım gecesine ilgisiz kaldı. Konsere ücret almadan çıkan ünlü şarkıcı Burçak Güneş ise engellilerin gönlünde taht kurdu.

Sakarya'da yüzlerce engelliye yardım için düzenlenen ' Dayanışma Gecesi ' ilgi görmedi. Akyazı Engelliler Derneği tarafından Adapazarı Kapalı Spor Salon'unda düzenlenen gece de ilk olarak geceye ücret almadan katılan Şarkıcı Burcak Güneş sahne aldı. Birbirinden güzel şarkılarını engelliler için seslendiren Güneş, " Engelliler için biz İstanrbul'dan kalkıp geldik. Ama ne yazık ki, Sakaryalılar salona kadar gelemidi. Oysa engeliler bizim göz bebeğimiz. Her sağlam bir engelli adayı sözünü herkese haçırlatırım "dedi.

Gece boyunca konsere katılan az sayıdaki vatandaşa hoş anlar yaşatan Burcak ve danscı kızları gecenin yıldızı oldu. Öte yandan gecenin bir başka sanatcısı olan Davut Güloğlu ise beklenen ilginin az olması nedeniyle geceye katılmadı. Güloğlu'nun ilginin az olması nedeniyle geceye katılmamasına ise engelliler tepki gösterdi. Gece Burçak Güneş'in seslendirdiği şarkılarla son buldu.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap