Sumeye

Bu bebek göreni şoke ediyor

Önerilen İletiler

103066.jpgBu bebek göreni şoke ediyor 16 Eylül 2009 Afganistan'da doğdu, doktorlar şaşkına döndü. Bebeğin başı yok sadece bedeni var. O beden de inanılmaz ama yaşıyordu... Dünyanın pek çok yerinde fiziksel olarak 'kusurlu' doğan bebekler yürekleri hem allak bullak ediyor hem de insanın kendisini 'şanslı' hissetmesini sağlıyor.

1.20090916115008..jpgGeçtiğimiz Perşembe günü Afganistan'ın Kunduz kentinde doğan yapışık ikizler bunun en acı kanıtı aslında. İkizlerden biri normal bir bebek olarak dünyaya geldi ancak kardeşi onun kadar şanslı değildi. Onun sadece vücudu vardı, göğsüyle diğer kardeşine bağlıydı.

Doktor Homayoun Khamoosh, "İlk birkaç gün kardeşi gibi yaşıyordu. Ama şimdi öldü" açıklamasında bulundu.

Gazeteport'ta yer alan habere göre, Kunduz'da böyle bir vakanın ilk defa yaşandığını söyleyen doktor, ikizlerden şanslı olanın ameliyat olacağını da sözlerine ekledi.

ONLAR DAHA ŞANSLI

Temmuz sonunda Filipinler'in Manila kentinde dünyaya gelen yapışık 1.20090916115044..jpgikizlerse Kunduz'da doğanlara göre çok daha iyi durumda. İkisi de hâlâ yaşama sımsıkı tutunuyor.

Nicole ve Anne isimli ikizler, tüple besleniyor ve sağlık kontrollerinden geçiyor. Her geçen gün durumları iyileşen kardeşler için doktorlar, "Onları birbirinden ayırmak gerçekten zor. İkisi de aynı kalbi paylaşıyor" şeklinde konuşuyor.

Bebeklerin iki hafta içinde hastaneden çıkarılması bekleniyor.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap