k@lpsizim_85

Taçsız Kralı Saygıyla Anıyoruz 1936-1991

Önerilen İletiler

Metin Oktay, Sarı Kırmızılı takımın ve Türk futbolunun gelmiş geçmiş en büyük golcülerinden biridir. 1969 yılında takımı şampiyon ve kendisi de gol kralı olarak futbolu bırakan Metin Oktay'a başka hiçbir futbolcuya nasip olmayan jübile yapılmış, bu unutulmaz futbolcunun uğurlanması İstanbul ve izmir'deki karşılaşmalarla, şanına yakışır bir şekilde olmuştur.

İstanbul'da yapılan jübile maçında Galatasaray- Fenerbahçe 1-1 berabere kalmış, İzmir'de ise Göztepe, Galatasaray'ı 1-0 yenmiştir. İstanbul'daki jübilenin en ilginç yanını ise Metin Oktay'ın kısa bir süre Fenerbahçe, Can Bartu'nun da Galatasaray formalarını giymesi oluşturmuştur. <h1 class="newsDetailTitle">Metin Oktay'ı Andık</h1> Galatasaray'ın ve Türk futbolunun unutulmaz futbolcusu Metin Oktay’ı ölümünün 18. yıldönümünde Kozlu Mezarlığında düzenlenen törenle andık.

Törene Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Haşhaş, Faruk Bil, Sinan Kılıç, Haldun Üstünel, Kulüp Genel Sekreteri Selçuk İren ile Galatasaray'ın Minik ve Yıldız Takımlar futbolcuları, Galatasaray Spor Kulübü üyeleri ve çok sayıda taraftar katıldı.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Guest serturk

TAÇSIZ KRAL METİN OKTAY, tek aşkı GALATASARAY..

ONUN GİBİ CİMBOMLUYU UNUTMAZ BU TARAFTAR...

saygıyla anıyoruz. Allah rahmet eylesin..

metinoktayrn7.jpg

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap