k@lpsizim_85

Aliye, Avrupa’nın En Okorer İkinci Oyuncusu...

Önerilen İletiler

İngiltere’de düzenlenen Avrupa Tekerlekli Basketbol Şampiyonası’nda mücadele eden Türkiye Bayan Milli Takımı 6’ncı olurken, ay-yıldızlı formayı giyen sporcumuz Aliye Kocasoy ise şampiyonanın en çok sayı atan ikinci sporcusu unvanını aldı.

İngiltere’nin başkenti Londra’ya 1 saat uzaklıkta bulunan ve ilk engelli olimpiyatlarının yapıldığı yer alan Stoke Mandaville kasabasında 26 Ağustos-31Ağustos tarihleri arasında yapılan şampiyonada 7 takım mücadele verirken, Türkiye Bayan Milli Takımı, İtalya maçını kazandı ve şampiyonada 6. sırayı aldı.

Türkiye Milli Takımı’nda yer alan sporcumuz Aliye, şampiyonayı 105 sayıyla sayı kraliçesi olarak tamamlayan Alman Milli Takım Kaptanı Marina Mohnen’in ardından 96 sayıyla en çok sayı atan ikinci isim oldu.

İki yıl önceki turnuvaya göre daha kötü bir organizasyonun yapıldığı turnuvada, şampiyonluğu 2007’de de olduğu gibi yine Almanya kazandı.

Avrasya Maratonu 18 Ekim’de

Öte yandan Tekerlekli Sandalye Avrasya Maratonu 18 Ekim 2009 tarihinde İstanbul’da yapılacak.

Bu şampiyonada mücadele etmeyi planlayan Aliye Kocasoy, maraton sandalyesi olmadığı için antrenman yapamadığını ve maraton için de önünde kısıtlı bir zamanın bulunduğunu açıkladı.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap