k@lpsizim_85

Telpark Kolaylığı

Önerilen İletiler

TELPARK KOLAYLIĞI YAYGINLAŞTIRILABİLİR

Sensormatic Ar-Ge departmanı tarafından geliştirilmiş cep telefonu ile kontrol edilen otomatik park bariyer sistemi olan TelPark, akıllı yazılımı, şık tasarımı ve ihtiyaca uygun farklı versiyonları ile dikkat çekiyor. ^ M Ürünün kullanımı oldukça basit; GSM numaranızı sisteme kayıt ettirdikten sonra park alanına geldiğinizde cep telefonunuzdan TelPark üzerinde yer alan SİM karta ait telefon numarasını bir kez aramanız park yapabilmeniz için yeterli oluyor. Üstelik bu arama için hiçbir ücret ödemenize gerek kalmıyor. Arama yaptığınızda sistem sizi otomatik olarak tanıyıp bariyeri indiriyor. Park alanından ayrıldığınızı algılayan TelPark, aracınızı çıkarttıktan sonra otomatik olarak bariyeri kapatıyor. Modele göre değişen hafıza seçeneklerine sahip olan I TelPark'a opsiyonel audio modül ile uyarı veya karşılama mesajları adapte edilebiliyor.

TelPark, opsiyonel yazılımı sayesinde kullanım detaylarını raporlayabilme özelliği ile dikkat çekiyor. TelPark'ın Farklı Kullanım Alanları I I TelPark sayesinde ayrıca bir otopark ödemesi için vakit kaybetmeye gerek kalmıyor. Cihaz GSM modülü ile çalıştığı için her giriş çıkışta kullanım süresi GSM operatörüne bildiriliyor. Bu sayede telefon faturasında otopark kullanım ücreti de görülebiliyor, tek bir fatura ile ödeme yapılabiliyor.

Alışveriş merkezinde mağazası olan bir perakendeci VIP müşterileri için kiraladığı otopark alanlarını TelPark ile özelleştirebiliyor, VIP müşterilerin GSM numaralarını sisteme tanımladıktan sonra mesaj göndererek kendileri için ayrılmış özel alanları kullanabileceklerini bildirebiliyor, Müşteri park ettiğinde sistemden gelen otomatik bilgi mesajı ile az sonra bir VIP müşterinin mağazayı ziyaret edeceği bilgisini alabiliyor.

Ofisler için ayrılan otopark alanlarını daha efektif kullanmak için TelPark ideal sistem oluşturuyor.

Hem çalışanlar için hem de özel müşteriler için park alanı yaratılabiliniyor, TelPark, sınırlı sayıdaki otopark alanları suiistimallere karşı koruyabiliyor.

Bedensel engelliler için ayrılmış alanlara park yapılmasını önlemek ve bu anlamda hizmet kalitesini artırmak için TelPark çözümü kullanılabilir. Basit bir uygulama ile sisteme tanımlanan kullanıcılar kendileri için ayrılan alanları artık rahatça kullanabiliyorlar.

Mahalle muhtarlıklarına bildirilen telefon numaraları TelPark sistemine tanımlanıyor; bu sayede park alanı için öncelik hakkı mahalle sakinlerine tanınmış oluyor. Park alanlarını genel kullanıma açmak istediğinizde ise sisteme gireceğiniz bir komut ile TelPark'lar tüm gün açık ya da gün içerisinde belirli saatlerde açık ve kapalı olacak şekilde kullanıma açılabiliyor.>YangınveGüvenlik

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap