Guest DOĞRU YOL

İşte Küçük Kızın Tutulduğu Yer ! ( Korku Filmi Gibi )

Önerilen İletiler

Guest DOĞRU YOL

California Eyaleti'nde Eşiyle Birlikte 18 Yıl Önce 11 Yaşındaki Jaycee Lee Dugard'ı Kaçırıp Yıllarca Tecavüz Ederek Ondan 2 Çocuk Sahibi Olan Phillip Garrido Hakkında Korkunç Detaylar Çıkıyor.

İste Küçük Kızın Tutulduğu Yer!

CALIFORNIA Eyaleti’nde eşiyle birlikte 18 yıl önce 11 yaşındaki Jaycee Lee Dugard’ı kaçırıp yıllarca tecavüz ederek ondan 2 çocuk sahibi olan Phillip Garrido hakkında korkunç detaylar çıkıyor. Tüm dünya basını Jaycee’nin hikayesine odaklanırken Garrido kendisine yöneltilen 28 suçu reddetti. Yakalanmasının ardından cezaevinden yerel bir televizyona konuşan Garrido kaçırma olayını “iğrenç” olarak nitelendirdi. Garrido, “Son yıllarda çok değiştim. Her gün onunla ve çocuklarla uyurdum. Sonunda tüm olanların kalpleri ısıtan bir hikaye olduğunu siz de anlayacaksınız” dedi.

Sicili kabarık tecavüzcü

1977’de yine tecavüz suçundan 50 yıl hapis cezası alan ancak serbest bırakılan Garrido’nun sapık olduğu, tecavüz kurbanına fantezilerini uyguladığı ortaya çıktı. 11 yaşındayken kaçırılan Jaycee ise 18 yıl boyunca her zaman kilit altında tutulmamış. Ses geçirmez bir çadırda kalan kız fırsatı olmasına rağmen kaçmamış.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Nasıl insanlar ya bunlarda nasıl bir vicdan var anlamıyorum.dünyanın çivisi öıktı artık sanırım her geçen gün böyle daha çok haber duymaya başladık artık sasırmış bile olamıyoruz...

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap