k@lpsizim_85

ASMEK Kayıtları 2 Eylül de Başlıyor

Önerilen İletiler

ASMEK kayıtları 2 Eylül de başlıyor spacer.gif

spacer.gifAntalya Büyükşehir Belediyesine bağlı Antalya Sanat ve Meslek Edindirme Kursu (ASMEK), yeni öğrenim dönemi kayıtlarına 2 Eylül de başlayacak.

Dil, meslek edindirme, bilgisayar, sanat, sosyal ve kültürel olmak üzere 5 ana dalda 48 branşta açılacak kurslarda istihdam odaklı eğitim verilecek. Kurslara bu dönem, girişimcilik, sağlık bilgisi, hasta, yaşlı, çocuk ve engelli bakımı gibi branşlar da eklendi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, kurslara kayıt yaptırmak isteyenlerin nüfus cüzdan fotokopisi, 1 adet resim ve kurs kayıt formuyla birlikte Varsak, Yeşilbayır, Karşıyaka, Haşim İşcan ve Atatürk mahallelerindeki semt evlerine başvurabileceği bildirildi.

5 Ekimde de öğrenime başlanacak ana dallar ve branşlar şu şekilde: yabancı dil (İngilizce, Almanca, Çince, Rusça), meslek edindirme (engelli bakım, yaşlı bakım, hasta bakım, çocuk bakım, elektrik tesisat, elektrikli ev aletleri teknik servis elemanı, bilgisayar bakımı onarım, fotoğrafçılık, masör), bilgisayar (internet, e-posta kullanıcılığı, bilgisayar destekli mobilya tasarımı, web tasarımcılığı, ofis programları, grafik animasyon, bilgisayar kullanımı), sanat kursları ( rölyef, vitray, yağlı boya tekniği, minyatür yapımı, ebru, tezhip, kalem işi, telkari gümüş işlemeciliği, el sanatları kumaş boyama, iğne oyası, el nakışları, tel kırma), sosyal ve kültürel ( okuma-yazma, Türk Halk Oyunları Antalya yöresi, sağlık bilgisi, girişimcilik, diksiyon, gitar, bağlama)

En çok okunan haberlerden bazıları.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap