k@lpsizim_85

Fenerliler dedi ki: Bravo Elano!

Önerilen İletiler

Fenerliler dedi ki: Bravo Elano!

fft16_mf353255.Jpeg

Sambacı'nın Kayserispor'a attığı muhteşem gol Fenerbahçe tarafında da takdir gördü.

Sarı-kırmızılı takımın yeni transferi Brezilyalı Elano’yu, Kayserispor maçında attığı golün ardından herkes kutladı. Ancak birileri vardı ki, onların yaptığı kutlama daha da anlamlıydı. Kayserispor maçı sonrasında önce soyunma odasında takım arkadaşları ve Rijkaard tarafından, sonra da yöneticiler ve başkan Adnan Polat tarafından tebrik edilen Elano, takım otobüsüne bindiği sırada çalan cep telefonuna gülerek cevap verdi. Habertürk'ün haberine göre; telefonun ucundaki ses, Brezilya Milli Takımı’ndan da arkadaşı olan Fenerbahçe’nin yeni transferi Andre Santos’tu...

‘TEBRİKLER DOS’TUM’

Sarı-lacivertli takımın dün gece deplasmanda oynadığı Diyarbakırspor maçı için kampta bulunan Santos, Türkiye’ye aynı anda transfer olduğu vatandaşı ve yakın dostu Elano’yu arayarak ilk tebrik eden Fenerbahçeli oldu.

Cristian’ın da tebriğini ileten ve attığı golün çok güzel olduğunu söyleyen Santos, “Umarım bizim maçta da böyle goller atmazsın” diyerek de espri yaptı. Santos’un geçtiğimiz hafta Sivasspor’a attığı jeneriklik golün ardından Elano’nun da Santos’u tebrik ettiği ve ikilinin ülke milli takımlarında yakın dostluk içinde oldukları vurgulandı.

İkilinin sık sık telefonlaşarak 10. haftada Kadıköy’de oynanacak derbi maçı öncesinde birbirlerini kızdırdıkları da öğrenildi.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap