k@lpsizim_85

5 Yıl Boyunca 2 Kızına Tecavüz Ettiği İddiasıyla Tutuklandı

Önerilen İletiler

5 yıl boyunca 2 kızına tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklandı

fft16_mf354240.Jpeg

KOCAELİ'nin Gebze İlçesi'nde 5 yıl boyunca iki öz kızına bıçak zoruyla tecavüz ettiği iddiasıyla iki gün önce gözaltına alındıktan sonra pazar günü tutuklanarak Gebze Cezaevi'ne konulan Ramazan K.'nin cesedi çarşafa asılı halde bulundu. 47 yaşındaki Ramazan K.'nin intihar ettiği sanılıyor ancak cinayet ihtimali de araştırılıyor.

Gebze Cumhuriyet Mahallesi’nde oturan inşaat işçisi Ramazan K., öz kızları 22 yaşındaki N.K. ile 20 yaşındaki T.K.'ye 5 yıl boyunca bıçakla tehdit ederek tecavüz ettiği öne sürüldü. Eşi A.K'yi bıçakla tehdit edip kızlarıyla birlikte aynı yatağa giren Ramazan K., zaman zaman kendilerine karşı koyan eşi ve kızlarını gece yarısı yarı çıplak halde sokağa da attığı öne sürüldü. Anne ile iki kızı da defalarca yarı çıplak sokağa atıldıkları için geceyi kömürlükte geçirdi. Geçen haftasonunda A.K. ile ile iki kızı N.K. ve T.K. polise giderek yaşadıkları işkenceye dayanamadıklarını anlattı.

Bunun üzerine yakalanarak Gebze Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen ve burada sorguya alınan Ramazan K., suçunu itiraf etti. İfadesinin alınmasının ardından Gebze Adliyesi'ne sevk edilen Ramazan K., pazar günü tutuklanarak Gebze Cezaevi'ne konuldu. Ancak Gebze Cezaevi'ndeki tek kişilik koğuşa konulan Ramazan K.'nin dün öğle saatlerinde çarşaf ile asılı cesedi bulundu. Ramazan K.'nin intihar ettiği belirtildi.

Cezaevi savcısı tarafından Ramazan K.'nin yaşamına son verdiği koğuşta yapılan inceleme ardından cesedi Adlı Tıp Kurumu'na gönderildi.

Ramazan K.'nin tecavüzüne maruz kalan büyük kızı N.K.'nin 4 yıl önce tecavüzden dolayı hamile kaldığı ve ölü doğum yaptığı öne sürüldü. Doğan bebeğin Ramazan K.'nin baskısı ile anne Ayşe K. tarafından toprağa gömüldüğü belirtildi. N.K.'nin yine babasından hamile kaldığı belirtildi.

Polis tarafından derinleştirilen soruşturmada 4 yıl önce ölü bebek doğuran Nilay K.'nin şu anda yine hamile olduğu belirtildi.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap