k@lpsizim_85

Orduspor'dan Engelli Takımlarına Destek

Önerilen İletiler

spacer.gifspacer.gifOrdu Bedensel Engelliler Spor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren tekerlekli sandalye basketbol ile görme engelliler futbol takımları Bank Asya 1. Lig takımlarından Orduspor'un bünyesine katıldı.

Takımların Orduspor'un bünyesine katılması nedeniyle Vali Kemal Yazıcıoğlu Orduspor Tesislerinde düzenlenen törende konuşan Vali Ali Kaban, Ordu'da göreve başladığı günden itibaren amatör spor branşları için bir şeyler yapmaya çalıştıklarını söyledi.

Bu konuda bazı çalışmalar yaptıklarını, ancak amatör spor dallarının çokluğu nedeniyle her birine teker teker ulaşmalarının imkansız olduğunu belirten Kaban, şöyle konuştu:

''Tabii Ordu'da göreve başladığım günden itibaren amatör spor kulüpleri için bir şeyler yapmak için devamlı arkadaşlarımız ile çalışıyoruz. Ama amatör spor branşları o kadar geniş ki hepsine teker teker ulaşma imkanımız olmuyor. Biz belli alanlarda, belli başarılara aday kesimleri yönlendirme yönünde bir çalışma yaptık. Örneğin Bedensel Engelliler Basketbol Ligindeki arkadaşlarıma bu sene için yardım yapacağıma dair bir sözüm vardı. Bu sözü sağ olsun Orduspor Kulüp Başkanımızın da yakın ilgisi ve hadiseyi toparlaması ile birlikte Orduspor üzerinden yapacak olmamız da ayrıca büyük bir mutluluk veriyor.''

Orduspor Başkanı Nedim Türkmen de yönetim kurulu olarak amaçlarının Ordu'daki amatör tüm spor dallarını kendi bünyeleri altında toplamak olduğunu dile getirdi.

Her iki takımın da Orduspor ailesine katılmalarından dolayı mutluluk duyduklarını anlatan Türkmen, ''Çünkü tüm fiziksel koşullarına rağmen, spor yapan, spor yapmaya çalışan insanlara uygun ortamları yaratmak, her Türk vatandaşının olduğu gibi büyük bir kent kulübünün yapması gereken ilk görev'' dedi.

Ordu Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Cevat Karagöl ise Orduspor Kulübüne teşekkür ettiğini bildirdi.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap