k@lpsizim_85

Dünyanın Orta Yerinde Aşk İçin Ağlıyorum

Önerilen İletiler

2005 Vizyona Girmiş Bir Film Ama Süper

Tür : Romantik

Gösterim Tarihi : 7 Ocak 2005

Yönetmen : Isao Yukisada

Senaryo : Yuji Sakamoto , Isao Yukisada , Kyouichi Katayama (Kitap)

Görüntü Yönetmeni : Noboru Shinoda

Yapım : 2004, Japonya , 138 dk.

Kyouichi Katayama’nın romanından

Oyuncular

Takao Osawa , Kou Shibasaki , Masami Nagasawa , Mirai Moriyama , Yuhki Amamai , Minami Ichikawa , Kei Haruna

Saku ve Ritsuko evlenmek üzeredirler. Ritsuko aniden ortadan kaybolunca Saku da onun peşinden doğup büyüdüğü kasabaya gider. Buraya gelince aklına yıllar öncesinin anıları ve ilk aşkı gelir.

16 yaşlarındayken okul arkadaşı Aki’ye aşık olmuştur. Aki’nin hastalanıp ölmesiyle ilişkileri bitmiştir. Geçmişte yaşadığı bu ilişkiyi düşünen Sakutaro, nişanlısının da o zamanlarda aralarında olduğu gerçeğini öğrenir.

Aki, şehri terk etmekte kararlı olan Ritsuko’yu yolundan çevirmeye, O’ nu ikna etmeye çalışacaktır. Bütün bunlar olurken şehire yaklaşmakta olan büyük bir tayfun vardır. “Gözlerimi kapattığımda yalnızca yüzünü görüyorum. Hatırladığım kızarmış şehriye dolu ağzın ve kahkahadan buruşmış yüzün, sonra aniden kibar bir gülümseme gelirdi.Yume adasındaki uykulu yüzün. Keşke sana dokunabilecek kadar yakın olsaydım. Beni motosikletinle bıraktığında sırtının sıcaklığı benim için dünyalara bedeldi. Seninle geçirdiğim zamanın anıları hayatıma parlaklık kattı. Benimle olduğun için çok teşekkür ederim. Seninle geçirdiğim değerli zamanı hiç unutmayacağım. Son bir isteğim var. Lütfen küllerimi Uluru rüzgarına bırak. Ve sonra hayatına devam et. Seninle karşılaştığım için çok mutluyum. Hoşçakal.”

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap