Can Sengul

Dünyada Eskiden Dev İnsanlar da mı Yaşıyordu?

Önerilen İletiler

Dünyada eskiden dev insanlar da mı yaşıyordu? bu iskeletlerin eski ad kavminden olduğu söyleniyor

adkavmi11go9fx.jpg

adkavmi25ul8et.jpg

Suudi Arabistan'da bulunan devasa insan iskeleti büyük heyecana sebep oldu. Herkesi şaşkına çeviren dev iskeletin başında çalışma yapan insanlar, cüce gibi görünüyor..

Son günlerde internette dolaşan bir insan iskeleti fotoğrafı görenleri şaşkına çeviriyor. Çünkü iskeletin devasa büyüklükteki bir insana ait olduğu iddia ediliyor. Akıllara gelen ilk soru ise "Acaba bu fotoğraf gerçek mi değil mi?" İddia o ki, iskelet geçtiğimiz Nisan ayında Suudi Arabistan'da gaz araştırması yapan bir grup tarafından tesadüfen bulundu. Mühendisler durumu yetkililere bildirince bölgeye giriş çıkışları yasaklanıp araştırmalara başlandı.

Ad kavminden mi?

Birçok Müslüman ülkenin gazetelerine de konu olan haberlerde iskeletin helikopterden çekildiği belirtilen bir fotoğrafı da yer alıyor. "http://nation.ittefaq.com/artman/publish/article_8519.shtml" adresinde yer alan haberde ise şu soru dikkat çekiyor: "Bu iskelet Kuran'da belirtilen ve irilikleriyle tanımlanan Ad kavminden birine mi ait? "

Diyanet işleri eski Başkanı Süleyman Ateş, iddiayı doğruluyor.. Vatan Gazetesi'nin bu konudaki sorusunu cevaplandıran Ateş şunları söylüyor:

"Evet, Kuran'da Ad kavminden olan kimselerin çok iri ve kuvvetli olduğu belirtiliyor. Ad kavmi ulmeden bir kavme dönüşünce de Allah onları yok etmiştir.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Guest DOĞRU YOL

Sayın can bey

Emeğine sağlık...teşekkürler....

Tabi ki çok eski zamanlarda boyları uzun insanlar varmış...mesela ilk insan ve ilk peygamber olan adem a.s. boyu 60 arşın denir.... :rolleyes: yani kaç metre olur ? :rolleyes:

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap