k@lpsizim_85

Engelliler Yürüyebilecek, Rehabilitasyon Testlerinde Çok Büyük Rahatlık Sağlanacak

Önerilen İletiler

Engelliler de yürüyebilecek spacer.gif

spacer.gifEngelliler yürüyebilecek, rehabilitasyon testlerinde çok büyük rahatlık sağlanacak

Engelliler yürüyebilecek, rehabilitasyon testlerinde çok büyük rahatlık sağlanacak ve çok ağır yükler taşınabilecek. Bütün bunlar Japon Cyberdyne adlı firmanın geliştirdiği Hibrit yardımcı uzuv adı verilen cihazla gerçekleştirilebilecek. 23 kg ağırlığındaki cihaz vücudun bel kısmına bağlanıyor ve düşünce gücü ile çalışıyor. Engelli kişiler bu sayede istediği gibi yürüyebilecek, merdivenler rahatça inip çıkabilecekler. Hatta bu cihaz engelli olmayanların da çok işine yarıyor. Bu cihaz sayesinde artık çok ağır yükler kolayca taşınabilecek. Cihazın değeri yaklaşık 2500$.

  • Like 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

KALPSİZİM BU CİHAZIN FOTOĞRAFI VARMI,DAHA ÖNCEDE BUNA BENZER BİR ÜRÜN ÇIKMIŞTI SADECE KİRASI BU FİYATAYDI.DAHA FAZLA AYRINTIYI ÖĞRENEBİLİRMİYİZ

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Merhaba arkadaslar

bende bu yurume yardımcıları yani robotik cozumler ile ilgili oldukca fazla bilgi var neredeyse bu konu hakkındaki tum gelismelerden haberim oluyor sadece japonyada degil almanya,rusya,amerika,israil,hatta turkiye dede cok onemli seyler var benim ile irtibata gecen herkes ile seve seve paylasırım simdi cok vaktim olmadıgında uzun uzun yazamayacagım fakat baska gelismelerde var e-mail ime yazan herkes ile paylasablirim hoscakalın.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Yaman Efe bence bilgilerini buradan genelden herkesle paylaşman çok daha faydalı olur ve daha az zamanını alır. Tek tek herkese mail atmaktansa buraya birkez yazman çok daha iyi olur diye düşünüyorum. Gerçekten çok güzel bir gelişme... böyle haberler nasılda mutlu ediyor bizi ama sonra araştırınca hiçte öyle kolay olmadığını görüyoruz.... kullanımının rahat olması önemli, yardımsızda cihazı takıp çıkartmakta çok önemli... aslında bir resmi olsaydı ve kullanan birinin görüntüleri ne kadar iyi olurdu....

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

sevgili arkadasım

İste dondum bile az once biraz yogun idim ama simdi degilim cok sukur.Engelliyim ana cok sukur araba kullanbiliyorum ve bir isim var calısıyorum bunun ne kadar onemli oldugunu sizler en iyi bileneler olursunuz.Bildigim projeleri asagıya yazacagım yazdıgım siteler girip bakarsanız sadece resim degil video larını bir goreceksiniz bazıların bırakın sadece yurumeyi adam zıplıyor yani az kaldı insallah ALLAH ın izni inayeti ile yakında yuruyecegiz hoscakalın.

www.theyshallwalk.org

www.argomedtec.com

www.konaktıp.com

www.saksan.org

www.ootbock.com

simdi gene gitmek zorundayım hoscakalın.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap