k@lpsizim_85

Sony Ericsson'dan "Kız" Telefonu

Önerilen İletiler

Sony Ericsson, kadınların en hayati ihtiyaçları olan ayna, zayıf kalmak için adım sayacı ve burç tahmini güncellemeleri gibi özelliklere sahip "kız telefonu" Jalou'yu tanıttı.

Sony Ericsson, "sanat, mimari ve mobilya trendlerini" araştırarak tasarladığı yeni cep telefonu Jalou'yu tanıttı.

Sony Ericsson'un bu derin araştırmalarla ulaştığı sonuç, kadınların hayattaki başlıca kaygılarının makyaj, alışveriş, dedikodu ve diyetten ibaret olduğu.

Zira, kesilmiş elmasa benzer bir şekle sahip olan Jalou, "en sevdiğiniz rujdan daha kısa" olarak tanıtılıyor ve 84 gramlık ağırlığıyla "el çantasında ağırlık yapmıyor.

Jalou'nun ilk vurgulanan özellikleri de ayna işlevi de görebilen ekranı, "form tutmaya yardımcı", "alışveriş yaparken ne kadar yürüdüğünüzü gösteren" Walk Mate adım sayacı ve "yıl boyunca burç işaretleri ve özel olaylarla güncellenen özel moda arayüzü".

Jalou, aslında sadece ilginç şekilli, ufak tefek, kendi halinde bir kapaklı telefon. 2 inçlik ekran, 3.2 megapiksel fotoğraf makinesi, HSPA 3G bağlantısı, microSD kart yuvası, Bluetooth, medya oynatıcı, RSS beslemesi okuyucu, görüntülü arama, YouTube uygulaması, e-posta gibi gündelik, kullanışlı özellikleri var.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap