Sumeye

İçine Cin Girdi, Mahalleli Ayakta!

Önerilen İletiler

99780.jpgİçine cin girdi, mahalleli ayakta! 12 Ağustos 2009 İçine cin girdiği iddia edilen kızın başını 180 derece çevirdiği, erkek sesiyle konuştuğu söyleniyor. Mahalleli evden çıkamıyor. Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde cin söylentisi, mahalle sakinlerinin uykularını kaçırıyor. İlköğretim öğrencisi Z.Ö.'nün (12) içine cin girdiği iddiaları, mahalle sakinlerini korkuttu. Küçük çocuğun cinlere karıştığı yönünde 4 gün önce çıkan iddialar, kısa sürede mahalleye yayıldı.

BAŞINI 180 DERECE ÇEVİRİYOR, ERKEK SESİYLE KONUŞUYOR

Çocuğun kız olmasına rağmen erkek sesi ile konuştuğu, başını 180 derece çevirdiği, içinde başka varlıkların gezdiği, aşırı güçlendiği söylentileri mahallede hızla yayıldı. Baba Arif ve anne Nurgül Ö. ise, evlerinin yakınındaki bir incir ağacında cinlerin yaşadığını, kızın buradan olağan üstüvarlıklarla kontak kurduğunu iddia etti. Mahalle sakinlerinin, evin bulunduğu bölgeden geçmeye korktuğu belirtildi.

Kelime tekrarları ve bölünmüş kişiliği ile dikkat çeken küçük çocuğun, zaman zaman farklı bir kişiliğe büründüğü öne sürüldü. Mahalle sakinleri, çocuğun bakışlarından çok korktuklarını ifade ederken, bazı vatandaşlar, "Kutsal Damacana" adlı sinema filmindeki karakterle bağlantı kurarak, "Film gerçek oldu" dedi.

UZMANLAR İNCELEDİ, TEDAVİYE BAŞLANACAK

İddialar üzerine bölgeye giden Sağlık Grup Başkanlığı doktorları, yaptıkları ilk muayenede çocuğun psikolojik bir rahatsızlık geçirdiğini ve psikiyatr gözetiminde acilen tedaviye başlanması gerektiğini söyledi. Uzmanlar, vatandaşlara grip ve soğuk algınlığı gibi bazen insanların akıl sağlığında da sorunlar olabileceğini ifade etti.

Çocuğun ailesi ve mahalle sakinleri ise çocuğun acilen nefesi güçlü bir hoca tarafından okunması gerektiğini savundu. Ailenin, Manisa-Söke'deki bir cinci hocaya çocuğu götürebilmek için para temin etmeye çalıştığı ileri sürüldü.

CİNLER İNCİR AĞACINDA YAŞIYOR

Öte yandan mahalle sakinleri, cinlerin yaşadığını iddia ettikleri incir ağacının Ayvalık Belediyesi tarafından kesilmesini istedi.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Guest DOĞRU YOL

Sayın sümeyye

Emeğine sağlık....teşekkürler....

Çok şaşırdım sanki şaka gibi....ama gerçekde olabilir...cinler gerçekten var ve kötülük yapan cinlerde böyle şeyler olabilir....

Her türlü şerlerden Allah bütün gerçek iman edenleri ve sevdiklerini sevenlerini korusun....

Hasbin Allah Ve Niğmel Vekil....

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap