BlueLife

Engelliler İçin Sinema Günleri Başlıyor

Önerilen İletiler

yalova11.jpg


Yalova Belediyesi EKOM'un rampasıyla, engelli tuvaletiyle engellilerin rahatça ulaşabildikleri ve rahat hareket edebildikleri bir mekan olduğunu hatırlayan Yalova Belediye Başkanı Barbaros H. Binicioğlu, "EKOM'un içinde yer alan mekanda engellilere sinema günleri düzenlemeye hazırlanıyoruz. Kentimizde sinemayı gerek maddi gerek fiziki şartlardan dolayı kullanamayan engelli bireylerimiz için cuma ve cumartesi günleri film gösterimleri düzenlenecek" dedi. Toplumun engelli bir bireye yönelik yapılanmadığını bu nedenle asıl engelli olma durumunun sosyal çevrenin bireyden yerine getirmesini beklediği sosyal rollerin yerine getirilememesi sonucunda ortaya çıktığını ifade eden Başkan Binicioğlu, "Engel, bireyin kendi problemi olmaktan çıkıp sosyal bir problem olabiliyor. Buradan yola çıkacak olursak hayatın engelliye yönelik yapılanmaması asıl engeli teşkil ediyor.


Bu nedenle Yalova Belediyesi EKOM engelli bireylerin sosyal hayatta engeller nedeniyle ulaşamadıkları bir hizmeti engellilerle paylaşmayı hedefliyor" diye konuştu. EKOM'daki film günlerine katılmak isteyen engelliler EKOM binasında kayıtlarını yaptırabiliyor.


İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

BUNA ÇOOK SEVINDIM İNŞALLAH SEÇİM PROPAGANDASI OLMAZ BU ZMANA KADAR NEREDEYDİLER OY ZMANI KAPILARIMIZI ÇALACAKLAR YINE VAAATLER YENİ SÖZLER BU SEFER BİRŞEY ALMADAN SİZDE BİRŞEYLERE SÖZ VERMEYİN BENCE 8 MILYONUZ YANI

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap