Can Sengul

Estetik Ameliyat Oldu ve Soyundu

Önerilen İletiler

Kerry KatonaTv starı eski şarkıcı Kerry Katona, verdiği sözü tuttu ve 30 bin dolar harcayarak olduğu estetik ameliyatlar sayesinde 4-5 beden inceldi. Kerry, yeni vücudu ile Zoo Magazine’e soyundu.

‘Atomic Kitten’ isimli müzik grubunun eski starı Kerry Katona’nın başladığı estetik ameliyatlar serisi nihayet sona erdi. Dört çocuk annesi hamilelikle bozulan vücudunu eski haline getirmeyi başardı. Ve tabi ki yeni vücudunu hemen sergiledi.
Kerry, estetik ameliyatlardan sadece 8 hafta sonra tek parça mayosu ve yüksek topuklu ayakkabıları ile Zoo Magazine’e kapak oldu.

28 yaşındaki Iceland Market zincirinin reklam starı, anne olmadan önceki görüntüsüne kavuşmak için bu yolda bir dizi estetik ameliyat geçirdi. Yaklaşık 30 bin dolara malolan bu ameliyatların tutarının büyük bölümünü, Kerry’nin yakında şov programına başlayacağı MTV karşıladı. Ameliyatlarla harika bir görünüme kavuşan Kerry şov programına bu Pazar başlayacak!

Göğüslerini küçülttürüp liposuction yaptıran Kerry, daha önce estetik operasyonlarla hamile olmadan önceki (yani 4-5 yıl önceki) incecik bedenine döneceğini söylemişti. Gerçekten de eski şarkıcı şimdiki TV starı Kerry, dediğini yaparak 42-44 bedenden 36′ya kadar düştü.
Dört çocuk annesi Kerry: ‘Bu halime aşığım! Gerçekten, kendimi iik gördüğümde şoke oldum ve bir çığlık attım. Bu büyük bir değişim.Çok daha küçük göğüslere sahibim,’ dedi.

Kerry ekledi: ‘Çok daha seksi hissediyorum. Kendime güvenim geri geldi ve herkes beni görünce çok şaşırdığını söylüyor.’

Vücudunun yeni halinden oldukça memnun görünen Kerry’nin Zoo Magazine verdiği pozlardan da anlaşılacağı üzere yeni vücudu ile kendine güvenini yeniden kazandı
Estetik

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap