k@lpsizim_85

Engelli Tenisci Sponsor Arıyor

Önerilen İletiler

Engelli tenisci sponsor arıyor

capturedn.jpg Engelli tenisci Antalya'da gerçekleşecek uluslar arası tenis turnuvasında türkiye'yi temsil edebilmek için sponsor arıyor.

" Uluslararası 1. Tekerlekli Sandalye Tenis Turnuvası", 15 - 17 Mayıs tarihleri arasında Marmaris'in ev sahipliğinde gerçekleşti.Türkiye Omurilik Felçliler Derneği (TOFD) Marmaris Şubesi kurucularından Alman Marina Baumeister ve Dianne Fowler’ın destekleri ile gerçekleşen organizasyonda katılan ülkeler dostluk ve barış mesajları verdi.

İran Irak Yunanistan İsrail Brezilya ve İngiltere takımları turnuvaya katıldı.Türkiye’den ise İzmir Ankara ve İstanbul’dan sporcular ilk uluslar arası turnuva heyecanını yaşadılar. İzmir ve birkaç ülke takımı turnuva öncesi bir haftalık kamp ile turnuvaya hazırlandı.

90757776.jpg

Marmaris open 2009 tekerlekli sandalyesi turnuvası şampiyonu Louise HUNT, ofd Beykoz Şubesi sporcuları Jülide YILDIZ ,Ebru BULGURCU ve koçları Erdoğan TOZOĞLU (sporcularımız 3 aylık antreman sonrasında katıldıkları ilk turnuvada çiftlerde ve teklerde yarı final heyecanını yaşadılar).

resim2 Marmaris open tekerlekli sandalye turnuvası içerisinde Türkiye’de ilk kez gerçekleşen Boccia turnuvası Ofd Beykoz oyuncularından Ebru BULGURCU, Jülide YILDIZ ve İzmir takımından Büşra UN’un yer aldığı takım birincilik aldı.

Marmaris open tekerlekli sandalye turnuvası içerisinde Türkiye’de ilk kez gerçekleşen Boccia turnuvası Ofd Beykoz oyuncularından Ebru BULGURCU, Jülide YILDIZ ve İzmir takımından Büşra UN’un yer aldığı takım birincilik aldı.

capturedn.jpg

Şimdi ise sıra Antalya da gerçekleşecek ANTALYA OPEN 2009ITF FUTURES tekerlekli sandalye turnavası NEC Tur Türkiye de Mayıs ayında 3 aylık çalışması sonucu çiftlerde yarı final heyecanını yaşayan Ebru BULGURCU sponsor bulduğu taktirde 22 Ekim 2009 tarihinde ülkesini temsil etme heyecanını tekrar yaşayabilecek;..

Turnuvaya son katılım tarihi 22 eylül 2009

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap