k@lpsizim_85

Yeni Sezon Formalarının Tanıtım Gecesi Yapıldı

Önerilen İletiler

Yeni Sezon Formalarının Tanıtım Gecesi Yapıldı

Galatasaray Futbol Takımı’nın 2009-2010 sezonunda giyeceği formalar ve Galatasaray Store'un kış kreasyonu Kalamış Tesisleri’nde düzenlenen özel bir geceyle tanıtıldı. Cem Davran’ın sunuculuğunu yaptığı geceye Başkan Adnan Polat, Yönetim Kurulu üyeleri, Adidas Türkiye Genel Müdürü Haluk Özmutlu ile yaklaşık 400 davetli katıldı.

Gecede ilk kez bir spor kulübünün formaları 3D gösteriyle tanıtılırken, yine ilk kez bir koleksiyonun konsepti tarihi bir dans gösterisiyle anlatıldı.

Tanıtımda ayrıca, Galatasaraylı Ilgaz Erel'in geceye özel hazırladığı "Aslanı Kızdırma" adlı rap şarkısı da seslendirildi.

Gecede davetlilere hitaben bir konuşma yapan Başkan Adnan Polat, şunları söyledi : "Biz bu sene formaları seçerken, klasik parçalı, beyaz forma ihtiyacı her zaman var ve bir de aykırı forma yapmak istedik, mor renk formayı seçtik. Geçen sene turuncu yapmıştık. Gelecek sene de 5-6 renk tespit edip, bu forma rengini taraftarımızın seçimine sunacağız. Bu formaların Galatasaray taraftarı tarafından satın alınmasını ve çok başarılı olduğumuz şu dönemde de forma satışında da şampiyon olmak istiyoruz."

Başkan Adnan Polat önümüzdeki sezon ile ilgili olarak ise şunları söyledi: "Her yeni sezon, yeni bir heyecen ve beklenti. Tüm branşlarda şampiyon olabilmek için hazırlandık. Taraftar desteği olmadan şampiyon olmamız imkansız. Özellikle ultrAslanımız'ın bizi desteklemeye devam etmesini istiyoruz. Şampiyonluk için mücadele edeceğiz, başka birşeyi telaffuz etmemiz mümkün değil. Bunu hep birlikte yapacağız. Bizi hep desteklediler, bundan sonra da desteklesinler."

Gecede formalarla podyuma çıkan futbolcularımız ile teknik direktörümüz Frank Rijkaard şu açıklamaları yaptı.

Lansman gecesinde konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard şunları söyledi: "Galatasaray'da olmaktan dolayı çok mutluyum. Yeni bir sezona başlıyoruz, yeni formalarımız çok güzel ve bu formalarla çok başarılı olacağımızı düşünüyorum” dedi.

Mor formanın rakiplerini kafası karıştıracağı esprisini yapan teknik direktör Rijkaard, “Bunu avantaj olarak kullanacağız” dedi.

Arda Turan ise mor forma ile ilgili olarak şunları söyledi: "Evet son derece güzel bir forma olmuş. Ama bu formaları dışarıda giyeceğimizi düşünüyorum. Çünkü biz her zaman parçalı formadan yanayız. Tüm formalarımız çok güzel olmuş, önemli olan bu formalar ile maçları kazanmak."

Geçtiğimiz sezonun gol kralı Milan Baros ise, mor forma ile ilgili olarak "Sahada 11 tane kaleci gibi olacağız. Tabi bu işin şakası… Geçen sezon bekleneni veremedik ama bu sezon çok daha iyi geçeceğine eminim."

Bir diğer futbolcumuz Servet Çetin de yeni formaları çok güzel bulduğunu ifade ederek, "Formalarımız çok güzel ama bana ve Gökhan Zan'a formalar dar geliyor. Biraz daha genişini yaparlarsa sevinirim. Önümüzdeki sezonla ilgili olarak ise şunları söyleyebilirim; Galatasaray'da oynuyorsanız her zaman hedefiniz şampiyonluktur" diye konuştu.

Galatasaray Futbol Takımı’nın parçalı, beyaz ve mor olarak tasarlanan formaları büyük beğeni topladı.

Takımın giydiği orijinal formalar 89, taraftar formaları 52 TL fiyatla bugünden (28 Temmuz 2009 Salı) itibaren tüm Galatasaray Store'larda, Adidas satış noktalarında ve www.gsstore.org adresinde satışa sunulacak.

52419785.jpg22625261.jpg

22625261.jpg

32721295.jpg

93421156.jpg

68290389.jpg54132848.jpg

55584718.jpg

82067758.jpg

36940841.jpg

98358452.jpg

47113383.jpg

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bende özellikle morları beğenmedim turuncuyu anladım kırmızıyla sarının karışımı ama mor ne anlatıyo anlamadım.. en güsel a takımı formaları

Evet bende morları beğenmedim mor rengi tercih etmlerine bi anlam veremedim

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Guest serturk
mor banada değişik geldi ama olsun. zaten seneye gine değişecek. güzel tarafından bakalım ; ASLANLARIM ne giyse yakışıyo.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

TAKIM OLAYLARINA PEK TAKILMAM...

AMA ESKİ BİR GALATASARAYLI OLARAK...

MOR RENKTEKİ FORMAYI PEK BEĞENMEDİM...

NE ALAKA ONU DA ANLAMADIM AMA NEYSE...

HAYIRLI OLSUN YENİ FORMALARI...

İNŞALLAH ŞANS GETİRİR...

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap