k@lpsizim_85

Taşınız... Dileğiniz... Rune Fal Sonucunuz....

Önerilen İletiler

Aşağıdaki linke girip istediğiniz bir taşı tıklayın sonra gerçekleşmesini arzuladığınız bir dileğinizi de yazıp butona basınız bakalım ne çıkacak ??!!

Rune:

Mitolojide Runeların bilgiyi ve bilgeliği arayan Tanrı Odin'e çabalarının karşılığı olarak verildiği söylenir.

Rune sistemi kadim İskandinav gizemlerindendir.

genellikle karmaşaları çözmekte ve geleceği anlamakta kullanılan bilgelik araçlarıdır.

http://www.ekolay.net/astroloji/rune/choic.../tas_secimi.asp

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

RUNE THURISAZrune3.gif

THURİSAZ yaşamınızda sorduğunuz konuyla ilgili ilk engellerle karşılaşacağınızın işaretcisidir. Bu engel her zaman yıkıcı da olmayabilir. Gelişiminize ve yolunuzda ilerlerken güçlenmenize yardımcı olabilecek bazı öğretileri size getiren bir araç vazifesini de yüklenmiş olabilir. THURİSAZ ’ın getirdiği ders öncelikle acı çekmenin insanı geliştiren bir araç olduğunu kabul etmektir. Hayatın acı ve tatlı yanlarını olduğu gibi kabul ederek, benliğinize entegre etmeniz gereklidir. THURİSAZ ile gelen yıkıcı, zedeleyici, yaralayıcı bir ilişki ya da olay, daha sonra hayatınızın pozitif yöne kanalize olabilmesine zemin hazırlayan, yapıcı bir olay olarak da nitelendirilebilir. Değişim kimi zaman acı verse bile kaçınılmazdır.

Bende bu çıktı kısmen doğru.

Tşkler gülsüm.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

RUNE JERArune12.gif

JERA donuk, hareketsiz ve değişimsiz bir dönemden sonra, yaşamınızda yeni tohumların atılmaya başladığının müjdecisidir. Yaşamsal dönemlerden verimli olanına girdiğinize işaret eder. Attığınız tohumların meyve vermeye başlaması, emeklerinizden karşılık alabileceğiniz bir dönem söz konusudur. Tüm değişimlere adaptasyon sağlamayı bilmeniz, insan olma maceranızdaki en önemli gereksiniminizdir. JERA yaşamınıza hareket, ruhunuza devinim getirecek deneyimleri ve kişileri sembolize eder. Zor dönemlerden geçerken öğrenmeniz gereken dersleri tamamladığınızın ve yeni güzel tomurcukların size verileceğinin de habercisidir. JERA insan yaşamının ve ruhunun kutuplaşma özelliğinin olumlu yanlarını size gösterecektir. Beyaz, aydınlık, yapıcı ve sıcak olan zamanıdır şimdi.

trans.gif
RUNE DAGAZrune23.gif

DAGAZ umudu ve ışığı yaşamınıza taşıyan olayların, deneyimlerin ve insanların müjdecisidir. Konuyla alakalı olarak, mücadelenizin hemen hemen tamamlanmak üzere olduğunu, çok yol katetmiş bulunduğunuzu anlatır. DAGAZ başarının çok yakınlarda olduğunun habercisidir. Yaşamınızda ve kişiliğinizde çabalarınızın neticesi olarak, dengenin hemen hemen sağlandığını ve uyumun elde edildiğini gösterir. DAGAZ dengenin getirdiği rahatı ve rahatlamayı da ifade eder. Işığın aydınlattığı dünyada her şeyin artık yavaş yavaş netlik kazanması ve şekillenmesi söz konusudur.

BENİMKİLERDE BUNLAR :))

trans.gif

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap