k@lpsizim_85

Basın Toplantısı: Frank Rijkaard

Önerilen İletiler

Basın Toplantısı: Frank Rijkaard

Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard Kazakistan’ın Tobol takımı ile oynanacak maç öncesinde, dün karşılaşmanın oynanacağı Central Stadı’nda bir basın toplantısı düzenledi

Türk ve Kazak basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Frank Rijkaard, Kazak basın mensuplarının soruları üzerine ilk olarak Tobol takımını değerlendirdi. Rijkaard, Tobol’la ilgili olarak, “Tobol’u maç kasetlerinden seyrettim. Çok organize bir takım. Kaliteli oyuncuları var. Devamlı bir sistem içinde oynuyorlar ve bunun dışına çıkmıyorlar” dedi.

Kostanay’ın temiz ve organize bir şehir olduğunu ifade eden Hollandalı teknik adam, Tobol’un hocası Dimitri’nin de iyi bir takım meydana getirdiğini söyledi.

Galatasaray’ın isim ve marka değeri olarak büyük bir takım olduğunu belirten Frank Rijkaard, “Ancak futbolda favori olmanız sıkıntı yaratabilir. Deplasmandaki maçlar onlar için bir fırsat. Konsantre olup avantajlı bir şekilde dönmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Frank Rijkaard, basın toplantısında, Barcelona’da yaşadığı başarıları, Galatasaray’da da yakalamak istediğini söyledi. Hollandalı teknik adam, “Barcelona’da güzel zamanlar geçirdim, aynısını Galatasaray’da yaşamak istiyorum. Kulübe ve taraftara karşı büyük bir sorumluluğum var. Bu yüzden başarılar yakalamak istiyorum” diye konuştu.

Milli oyunculara yarın oynanacak maçta yer verip vermeyeceği yönünde gelen bir soruyu Rijkaard, “Milli oyuncuların dönmesinden dolayı mutluyuz. Fakat karşılaşmaya hepsiyle başlamak bir risk olacaktır. Kaliteli iyi bir takımız var. Üç haftadır devam ediyoruz çalışmalara. Lig uzun bir maraton ve her şeyi değerlendirmemiz gerekiyor. Genç yeteneklerin arasından da çok iyi oyuncular çıkacaktır. Tercihimiz daha çok bizle daha çok çalışmış olan oyuncular yönünde olacaktır” sözleriyle yanıtladı.

Frank Rijkaard, kupada gidebildikleri kadar gitmeye çalışacaklarını söyleyerek, sonucu şimdiden kestirmenin zor olduğunu belirtti.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

“Barcelona’da güzel zamanlar geçirdim, aynısını Galatasaray’da yaşamak istiyorum. Kulübe ve taraftara karşı büyük bir sorumluluğum var. Bu yüzden başarılar yakalamak istiyorum” diye konuştu.

İnşallah dediğin gibi olur bu taraftar her zamanki gibi hep yanınızda ve destekte.

Yeni başarılara imza atmak için hep el ele :))

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap