k@lpsizim_85

17 Yaşındaki Otistik Gençten Büyük Sahtekarlık

Önerilen İletiler

17 YAŞINDAKİ OTİSTİK GENÇTEN BÜYÜK SAHTEKARLIK

17 yaşındaki otistik genç, İngiliz havacılık yetkililerini inanılmaz bir oyunla kandırdı.

İngiltere'de kendini “işadamı Adam Tait” olarak tanıtan 17 yaşındaki bir gencin, İngiliz havacılık yönetimini çok sayıda uçağa ve çalışana sahip olduğunu söyleyerek kandırdığı ortaya çıktı.

’Catch Me If You Can’ filminde Leonardo DiCaprio’nun oynadığı karakteri hatırlatan olayda, büyük Britanya’ya bağlı Jersey havaalanının müdürüyle görüşme yaptığı ve patronlara teklif götürdüğü anlaşılan gencin bir sonraki hafta için toplantı sözü aldığı belirtildi. Gencin inandırıcı olmak adına “American Global Group” ve “Island Airways” adı altında internet siteleri kurduğu da ifade edildi. Southend havaalanında bir uçak kiralamayı talep edince polisin sorguya aldığı genç, bir çeşit otizm hastalığından muzdarip olduğu için cezalandırılmayacak.

Başrolü Di Caprio oynamıştı

"Catch Me If You Can" isimli komedi-dramada Frank Abagnale Jr. isimli bir gencin hayatı konu alınıyor. Pilot, savcı, doktor gibi çeşitli kılıklara giren Frank, 19’uncu yaşgününden önce zengin oluyordu.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
genelde bu haberler şöyle olurdu vicdansızlar engelli genci dolandırdı vs vs ha şöyle yav bizde dolandıralım az varmı banka soymaya giden:))

Var var :) Ama garanti bankasını soyalım onlar çok faiz alıyor herkesten :)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap