k@lpsizim_85

Avrupa Şampiyonasında Bizi Temsil Edecek

Önerilen İletiler

Bayraklı Belediyesi'nde santral memuru olarak çalışan ve gülleden sonra halterde de şansını deneyerek milli takıma girme başarısı gösteren Ebru Başar, Avrupa Bedensel Engelliler Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı. Küçük dev Ebru'nun şimdi arkasında Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ var.

Ebru Başar, Başkan Karabağ ile makamında bir araya geldi. Ebru'nun azmine hayranlık duyduğunu ve belediye çalışanı olmasından mutlu olduğunu ifade eden Başkan Karabağ; Ebru'nun 12 -20 Aralık 2009 tarihinde Almanya'da yapılacak olan Avrupa Şampiyonası'nda birinci olacağına inandığını söyledi.

Bayraklı Belediyesi'nin kendisine her anlamda destek olacağının sözünü veren Başkan Karabağ, "Ebru, örnek bir mücadele ve başarı ortaya koymuş. Her engelin aşılabileceğini kanıtlamış. Güllede Türkiye 2.si olmayı başarmış. Şimdi de başka bir spor dalında ülkemizi Avrupa düzeyinde temsil edecek olması heyecan verici. Engelliler Avrupa Şampiyonası'nda da aynı başarıyı sergileyeceğine sonsuz inanıyorum. Bu konuda kendisine her türlü desteği vereceğiz" diye konuştu.

Karabağ'ın kendisine tam destek vermesinden ve yaklaşımından mutlu olduğunu ifade eden Ebru Başar, "Büyükşehir Belediyesi tarafından keşfedildim ve desteklendim. Şimdiye kadarki başarılarımda kendi çabamın yanında oradaki hocalarımın katkısı büyük. Şimdi çalıştığım kurumun Başkanı tarafından destekleniyor olmak, çalıştığım kurumu yanımda hissetmek gücüme güç kattı. Hedefim, Avrupa Şampiyonası'nda kürsüye çıkarak istiklal Marşımızı söyletmek. Bayraklı halkına destek vermek, bana madalyayı onlara getirmek düşüyor" dedi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap