Can Sengul

Antalyasporlu Oyuncular Engellilere Destek Veriyor...

Önerilen İletiler

ANTALYASPORLU OYUNCULAR ENGELLİLERE DESTEK VERİYOR

ANTALYA (CİHAN) - Antalyasporlu futbolcular, bedensel engelliler tarafından sahneye konulan 'EngelSİZSİNİZ' adlı tiyatro oyununun biletlerinin yarısından fazlasını aldı.

Umut Bedensel Engelliler Sanat Tiyatrosu, biletlerin karşılığında aldığı 4 tekerlekli sandalyeyi tiyatro oyuncularına ve ihtiyaç sahiplerine verecek.

Turkcell Süper Lig'de mücadele veren Antalyaspor, sosyal yönleriyle de dikkatleri üzerine topluyor. Takım Kaptanı Uğur Kavuk, Umut Bedensel Engelliler Sanat Tiyatrosu'nun geçtiğimiz sezon oynadığı tiyatro oyununa bireysel katkıda bulunurken, bu yıl tüm takım buna ortak oldu. Kaptan Uğur'un girişimleri sayesinde anlamlı yardıma diğer Antalyasporlu futbolcular da katıldı.

Antalya Tekelioğlu İl Halk Kütüphanesi Tiyatro Salonu'nda 14 Ekim 2008'de sahneye konacak 300 seyirci kapasiteli tiyatronun 175 bileti, Kırmızı-Beyazlı takımın futbolcuları tarafından alındı. "Toplumda bizler de varız" sloganıyla yola çıkan tiyatro ekibi, bilet satışından elde ettiği gelirle 4 adet tekerlekli sandalyeyi satın alarak bünyesine kazandırdı.

Özürlüler İdaresi Ekspres Engelliler Derneği Umut Bedensel Engelliler Sanat Tiyatrosu İnsan Kaynakları ve Bilet Satış Temsilcisi Ahmet Şahin, Antalyaspor Hasan Subaşı Tesisleri'ne gelerek kaptan Kavuk'a teslim etti.

Kendi emeğiyle bir eser ortaya koymaya çalışan engelli vatandaşların azmini kutladığını söyleyen Uğur Kavuk, "Geçen sezon küçük bir yardım yapabilmiştik. Bu sezon ise desteğimizi daha da büyütmek istedik. Arkadaşlarıma konuyu açtığımda herkes memnuniyetle destek vereceğini bildirdi. Öğrendik ki biriken paralarla derhal tekerlekli sandalye alınmış. Desteğimizin doğru yere gittiğini bilmek bizim için çok önemli." diye konuştu.

(CİHAN)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap