Can Sengul

Yulaflı Bakım Kremi

Önerilen İletiler

Yulaflı Bakım KremiGERMAINE DE CAPUCCINI’ DEN GÖZ VE DEKOLTE ÇEVRESİ İÇİN YULAFLI BAKIM KREMİ

Medi-Kim’in ithalatçısı olduğu kozmetik markası Germaine de Capuccini yulafın tüm zenginliğini kullanarak yepyeni göz, boyun ve dekolte bölgesi için Timeexpert Lift bakım serisini hazırladı.

Timeexpert Lift serisinde bulunan yulaflı bileşim Hidro-Dolgu etkisi yaratarak, aniden cildi toparlıyor, ciltte bulunan çizgi ve kırışıklıkların dolmasına yardımcı oluyor ve cilde ışıltı veriyor.

Timeexpert Lift serisine, GÖZ ve BOYUN bölgesi için hazırlanan 2 yeni ürün daha katılıyor . Timeexpert Lift Neck bakım kremi boyun ve dekolte bölgesinde oluşan kırışıklık, gevşeklik, sarkmalar ve çift çene görünümünün giderilmesinde yardımcı oluyor. İçeriğindeki yulaf bileşeni sayesinde Hidro-Dolgu etkisi yaratarak, kırışıklıkları dolduruyor ve cildi pürüzsüzleştiriyor. Yoğun nemlendirme sağlayarak, boyun dekolte üçgeninin toparlanmasına yardımcı oluyor. Daha ince bir boyun görünümü kazandırıyor.

Göz çevresi bakımı için tasarlanan Timeexpert Lift Eyes, göz çevresinin gençliğinin onarılmasını ve sıkılaştırılmasını destekleyen kremdir. Gözaltı torbalarını azaltıyor ve yorgunluk belirtilerinin giderilmesine yardımcı oluyor. Ayrıca içeriğinde, alt ve üst göz kapaklarının esnekliğini artıran soya ekstratı da içeriyor. Makyajın dayanma süresini de uzatıyor.

Fiyat Bilgisi:
Timeexpert Lift Eye: 109.70 YTL
Timeespert Lift Neck: 122.40 YTL

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap