Sumeye

Emeklilere acil sağlık hizmeti

Önerilen İletiler

07-07-2009 Emeklilere acil sağlık hizmeti

Emekli maaşını TEB'den almaya başlayanlar, 'S.O.S Acil Sağlık Hizmet Paketi' kazanacak

Türk Ekonomi Bankası (TEB), emekli maaşını 1 Temmuz 2009 tarihinden itibaren TEB'den almaya başlayan emekli müşterilerine, bir yıl süreyle ücretsiz acil sağlık ve ambulans hizmetinin yer aldığı ''S.O.S Acil Sağlık Hizmet Paketi'' sunuyor.

TEB'den yapılan açıklamada, TEB'in S.O.S International Ambulans Servisi ile gerçekleştirdiği anlaşma ile emeklilerin acil durumlarda ''tıbbi danışmanlık'', ''acil sağlık hizmeti'', ''acil doktor ve kara ambulansı hizmeti'', ''hastane organizasyonu'' gibi kritik hizmetlerden ücretsiz yararlanabilecekleri bildirildi.

Açıklamada, TEB'in emekli müşterilerinin, acil durumlarda 7 gün 24 saat (0212) 444 45 05 numaralı telefondan S.O.S. Alarm Merkezi'ni arayarak çağrıda bulundukları takdirde, S.O.S Alarm Merkezinin kendilerine gelen çağrıyı en yakın istasyondaki ambulansa yönlendirdi ve S.O.S sağlık ekibinin adrese ulaştığında, ekip doktoru tarafından yapılan ilk müdahale sonucunda hastanın yerinde tedavisi mümkünse yapıldığı, hastanın ileri tetkik ve tedavi için hastaneye nakli gerekiyorsa, en yakın sağlık kuruluşuna hastanın ücretsiz olarak götürüldüğü kaydedildi.

HABERTURK

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap