Can Sengul

Çiğdem Savaş Estetikle Tansu Çiller Olacak

Önerilen İletiler

Çiğdem Savaş6 dakikalık defile için çılgın bir karar alan Çiğdem Savaş, plastik makyajla değil estetik cerrahi ile Tansu Çiller’e benzeyecek. 19 Temmuz’da startı verilecek olan Cumhuriyet Kadınları Defilesi’nde Türkiye’nin ilk kadın başbakanı Tansu Çiller’i canlandıracak olan manken Çiğdem Savaş, katıldığı çiğköfteci açılışında şok açıklamada bulundu.

Ankara’daki açılışa Çiğdem Savaş, günlerce gündemden düşmeyecek bir iddiayı ortaya attı. Savaş yaptığı açıklamada ” Önümüzdeki günlerde Cumhuriyet Kadınları gösterileri olacak, ben de bu gösterilerde Türkiye’nin ilk bayan başbakanı Tansu Çiller hanımefendiyi canlandıracağım.

Plastik makyajla Tansu Çiller’e benzetileceğimi söylediler ben de doktorum ile görüşerek estetikle Tansu Çiller hanıma benzemek istedim ve önümüzdeki günlerde bu ameliyatı olmaya karar verdim. Yaklaşık 6 saat sürecek operasyonla artık hayatıma Tansu Çiller yüzüyle devam edeceğim” dedi.

Gazetecilerin yüzünüzün şeklini değiştirmek için ne kadar ücret aldınız sorusunu üzerine de Savaş “Ben bu işi para için yapmadım. Kimse bana para falan teklif etmedi ben Türkiye’de birçok yerde düzenlenecek bu gösterilerde işimin hakkını tam vermek için böyle bir karara vardım” dedi.

Estetik operasyon ekibinin en çok zorlandığı konu ise Savaş’ın burnu ve gözleri. Ellerinde Tansu Çiller’e ait 30′lu yaşlarda bir fotoğraf bulunduğunu belirten Manavbaşı, “Çiğdem Savaş, çehre itibariyle Sayın Tansu Çiller’den çok farklı. Özellikle yüz detayları… Burnu ve göz çevreleri Çiller’e benzetilebilmesi için bir operasyon yürüttük.

Tabi Savaş’ın yüzü zayıf ve Çiller’e göre daha belirli. Biz referans olarak aldığımız fotodaki çehreye benzer bir operasyon yürüttük ancak bu tek bir operasyonla yapılması mümkün değil. Bu nedenle bir kaç operasyon daha yapılabilir” dedi.
Hastanın sağlık durumunun gayet iyi olduğunu söyleyen Manavoğlu, Çiğdem Savaş’ın şu anda dinlendiğini belirtti

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap