Can Sengul

Palomar Lazer Sistemi ile Cilt Gençleştirme

Önerilen İletiler

PalormarPalomar Starlux Fraksiyonel Lazer Sistemi:
Lazer sistem ile cilt gençleştirme 10 yıl öncesinde IPL denilen lazer ile yapılıyordu fakat teknoloji son hızla ilerlerken cevap aranan soru cildi daha iyi nasıl tedavi ederiz ve çizgileri azaltırız aynı zamanda yüz ovalini nasıl toparlarız oldu.
Amaçlanan şudur cildin altında kollojen elastin hyalüranik asit sentezleyen hücreleri çalıştırmak ve kırışıklığı azaltıp sıkılaşma ve nemi tekrar sağlamaktır bunu en iyi yapan şuana kadar soyucu ve yakıcı lazerlerdi onlarında sonrasında yüzde ve vücutta yarattığı tahribat lekelenme ve kişiyi sosyal hayatından alıkoyma artı bizim gibi güneşin yoğun olarak dik yansıdığı ülkemizde imkansız bir tedavi oluyordu.

Son yıllarda cilde hasar vermeden tedavi olanağı sağlayan fraksiyonel lazer sistemleri ile, kullanılan tüm yöntemlerin üstünde sonuçlar alınmaya başlandı. Fraksiyonel sistemlerin. Bulucusu ve patentine sahip olan Amerikan Palamar firmasını Starlux 500 platformunda bulunan Lux 1540 ve Deep IR fraksiyonel lazerleri cildin her kademesinde çalışarak acısız ve etkili sonuçlar ortaya çıkarmaktadır.

Sonuçları açısından mucizeler yaratan sistem Palormar Starlux fraksiyonel lazerler mikroskobik ısı sütunları cilt altına iletilir ve o bölgede onarılması gereken bir doku oluşturur ve doku onarılırken de cilt gerginleşip çizgilerden arınır . Cildi yakmadan bu kadar derine daha önce hiçbir sistemle inilememişti bu yüzden çizgi iyileştirme yanında dokunun toparlanmasını da sağlar .
Sistemleri eşsiz kılan kombinasyon tedavileridir. Teknik olarak cilt yenileme ve kırışıklık tedavisinde hiçbir açık yanı olmayan ve bu konuda FDA onaylı olan Fraksiyonel 1540 lazer ve Fraksiyonel Deep IR (derin infrared) birleşiminden olağanüstü sonuçlar alınabilmektedir.

Meme dokusunda iyileşme sağlayan aynı zamanda çatlak ve yara izi tedavisinde en yoğun hasta profilini oluşturan nedenler.
İşlemler 14 gün ara ile 2 yada 3 seanstan oluşmakta ve uygulama sırasında hafif bir yanma hissedilebilmektir seans sonrası gündelik yaşantıya dönülmekte kişi günlerle kıyaslanan hızlı iyileşmeyi izleyebilir.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap