Can Sengul

Estetik ile Kedi Kadın Oldu

Önerilen İletiler

Kendisi normalde bir bilgisayar teknisyeni. Ama garip bir saplantısı var: Kediye benzemek için defalarca bıçak altına yatıp ameliyat oldu, yüzüne dövmeler yaptırdı. Görenler şaştı kaldı.

Amerikalı Dennis Avner, bir kedi gibi görünmek için defalarca estetik ameliyat oldu. Bir kedi görünümüne girmek için defalarca bıçak altına yatan 50 yaşındaki bilgisayar teknisyeni Dennis Avner, Londra’da katıldığı bir müze açılışında büyük ilgi topladı.

Kızılderili inancına göre kendisinin kedi familyasına ait olduğunu düşünen ve ‘Stalker Cat’ adını kullanan Avner, bir kedi gibi görünmek için estetik müdahaleyle üst dudağını kaldırttı ve burnunu küçülttürdü.

Kalıcı dövmelerle yüzü ve vücuduna kedi motifleri yaptıran çılgın Amerikalı, ağız bölgesine yaptırdığı piercinglere her sabah sentetik kedi bıyığı yerleştiriyor. ‘Dünyanın en modifiye edilmiş insanı’ ünvanına sahip Anver, bu halinden çok memnun olduğunu söyledi.

Ünlü Hollywood yıldızı Halle Berry’nin canlandırdığı “Catwoman” (Kedi Kadın) gibi görünmese de Dennis Avner, geçirdiği ameliyatlardan sonra ve yüzüne yaptırdığı dövmelerle görenleri hayretler içinde bırakıyor.
Estetik kedi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap