k@lpsizim_85

Lösemili 4 Kardeşin Ağlatan Dramı

Önerilen İletiler

968.jpg Lösemili 4 Kardeşin Ağlatan Dramı spacer.gif

spacer.gifSiverek'te maddi imkansızlıklar nedeniyle tedavilerine devam edilemeyen lösemi hastası 4 kardeş, kendilerine uzanacak bir yardım eli bekliyor.

İlçenin Şair İbrahim Rafet Mahallesi'nde oturan Mevlit (10), Narin (7), Mehmet Nuri (4), Memduh (2) Çepti kardeşlerin iki sene önce kan kanseri hastalığına yakalandıkları belirlendi. Tedavilerine Harran Üniversitesi'nde devam edilen 4 kardeşin her hafta kanlarının değiştirilmesi için Ankara Üniversitesi Hematoloji bölümüne gitmeleri gerektiğini belirten anne Hemra Çepti, maddi durumlarının iyi olmadığını söyledi. Bu nedenle Ankara'ya gidemediklerini dile getiren Hemra Çepti, eşi Davut Çepti'nin

çocuklarını tedaviye götürebilmek için şehir dışına çalışmaya gittiğini belirterek, "Çocuklarıma ilik nakli yapılması gerekiyor. Ancak çocukların tedavisi için para yok. Yeşil kartımız var ama Kaymakamlık yalnız yol paramızı veriyor. Çocuklarının tedavisinin en az iki yıl Ankara'da devam etmesi gerekiyor. Ankara'da kalacak maddi imkanlarımız yoktur. Bu yüzden kan kanseri çocuklarının tedavisini yapamıyorum" dedi.

ŞANLIURAFA (İHA)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap