Derince_Li

Antalya Büyükşehir Belediyesi Süper Lig'de

Önerilen İletiler

Antalya Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Adana Martı Engelliler'i 61-55 yenerek Süper Lig'e çıktı.

desss.jpg

Bedensel Engelliler Basketbol 1. Ligi'nde lider durumdaki Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya Atatürk Spor Salonu'nda Adana Martı Engelliler ile sezonun son maçını yaptı.

İlk yarıyı 34-28 önde tamamlayan Antalyalı basketbolcular, ikinci yarının başında konuk takım karşısında oldukça zorlandı. Adana Martı Engelliler'in bir ara farkı 1 sayıya düşürmesi üzerine daha etkin oynamaya başlayan Antalya Büyükşehir Belediyesi, maçı 61-55 kazanmayı başardı ve lig şampiyonluğuna ulaştı.

Hakemin bitiş düdüğünü çalmasıyla sevinç yumağı oluşturan sporcular, takımın renkleri olan turuncu ve beyaz balonlarla süslenen tribünlere yöneldi. Seyircilerle tokalaşan ve verdikleri destek için tek tek teşekkür eden sporculara kupa ve madalyalarını Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Nadir Yapsakaloğlu, Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Asbaşkanı Ali Duran Karakaya ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mehmet Remzi Sadi verdi.

Ali Duran Karakaya, Antalya Büyükşehir Belediyesi takımı için, “Onlar 12 sporcu değil, 12 dev adam. Engelli olmalarına rağmen kar, kış, yağmur çamur demeden deplasmanlara gittiler” dedi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Antrenörü Servet Sınacı da, “Zorlu bir sezonu şampiyon olarak bitirdik. Oyuncularımı kutluyorum. Çok büyük özveri gösterdiler. Birinci lig bu sene zorlu geçti. 3 takım şampiyonluk için oynadı. Biz, averajla lig şampiyonu olduk. Çok mutluyum. Bütün oyuncuları kutluyorum” diye konuştu.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Guest DOĞRU YOL

Sayın heathcliff

Emeğine sağlık...teşekkürler....

Ve bu sayfanın merhablık tanışıp kaynaşma bölümünde ne işi var ? olması gereken bölüme taşıyorum...

Lütfen site düzenine hep beraber dikkat edelim...

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap