faruk_27

'Popun Kralı' öldü ( Michael Jackson )

Önerilen İletiler

'Popun Kralı', dünyaca ünlü ABD'li şarkıcı Michael Jackson'ın kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği bildirildi. Jackson 50 yaşındaydı.Los Angeles Times gazetesi, internet sitesindeki haberinde, belediye ve polis yetkililerine dayanarak, "pop yıldızı Michael Jackson'ın, bugün öğleden sonra derin koma halinde hastaneye varmasının ardından ölü olduğu doktorlar tarafından ilan edilmiştir" ifadesini kullandı.

AP de durumdan haberdar olan bir kişinin kendilerine Jackson'ın öldüğünü söylediğini bildirdi.

Fransız haber ajansı AFP ve İngiliz BBC World de ünlü yıldızın kalp krizi sonucu öldüğünü duyurdu.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

merhuma allahtan rahmet tüm sevenlerine başsağlığı dilerim. bilindiği üzere kısa bir süre önce islamı seçen Michael Jacksonun vefatı tüm sevenlerini yasa boğmuştur.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Guest DOĞRU YOL

Sayın faruk_27

Emeğine sağlık...teşekkürler...

126620099244013611.jpg

( Son fotoğrafı )

Michael genç öleceğini biliyordu

Michael Jackson'ın eski karısı Lisa Marie Presley, rock'n roll efsanesi babası Elvis Presley'den sonra pop müziğin efsanesi eski kocası Michael Jackson'ı da kaybetmiş oldu. Lisa Marie Presley, Jackson'ın tıpkı babası Elvis Presley gibi genç öleceğini bildiğini söyledi

Myspace'teki sayfasında eski kocasının ölümünün ardından "Biliyordu" başlıklı bir yazı yayımlayan Lisa Marie Presley, "Yıllar önce Michael ile hayat hakkında derin bir sohbete daldık. Babamın ölümünün beni nasıl etkilediğini sormuştu. Bir an durup bana baktı ve sakin, ama kesin bir ifadeyle 'sonumun tıpkı onun gibi olacağından endişe ediyorum' dedi.

Kafasından bu fikri çıkarmaya çalıştım, ama o biliyordu" ifadesini kullandı. 50 yaşındaki Jackson'ın ani ölümü, 42 yaşında hayata veda eden Elvis Presley'in ölümünü hatırlatmıştı.

Bu arada Lisa Marie Presley, "pop kralı" ile Jackson hakkındaki dedikoduları örtbas için sahte bir evlilik yaptığı yorumlarına da kısa bir yanıt verdi ve "Evet, iki alışılmadık insanın alışılmadık ilişkisiydi ve 'normal hayatlar' yaşamayan bizler bir bağ bulmuştuk. Beni, sevebileceği kadar çok sevdiğinden eminim ve ben de onu çok sevdim" dedi. Presley ile Jackson 1994-1996 yılları arasında evli kalmıştı.

Morga götürüldü

Bu arada, beklenmedik bir anda hayatını kaybeden ünlü şarkıcı Michael Jackson'ın vücudu otopsinin ardında ailesine teslim edildi. Jackson'ın ailesi cesedi ismi gizli tutulan bir morga naklettirdi.

Hayatını kaybeden pop yıldızı Michael Jackson'a yapılan otopsinin tamamlandığı ancak Jackson'ın kesin ölüm nedeninin anlaşılması için sonuçlarının alınması 4-6 hafta sürecek ek testlerin yapılması gerektiği bildirildi.

Los Angeles Adli Tıp kurumu sözcüsü Craig Harvey, düzenlediği basın toplantısında, üç saat süren otopside Jakson'ın bedeninde görünen bir yara ya da zedelenmeye ilişkin belirti veya ölümüyle bağlantılı cinayeti düşündürecek bir işaret olmadığını söyledi.

Michael Jackson'ın kesin ölüm nedenini belirlemek için ek nöropatoloji ve akciğerle ilgili testler gerektiğini belirten sözcü, Jackson'ın reçeteli bazı ilaçlar aldığını da kaydetti.

Sözcü, pop yıldızının ölümünün adli vaka olmasının nedeninin de ölüm kağıdını imzalayacak bir doktor bulunmaması olduğunu belirtti.

Ölümüyle ilgili ilk haberlerde hastaneye ulaştırıldığında kalbinin tamamen durduğu bildirilen ünlü yıldızın kardeşi Jermaine Jackson, Jackson'ın evinde rahatsızlandığını ve özel doktorunun bütün çabalarına rağmen kalbini çalıştıramadığını kaydetmişti.

Cenazesi ailesine teslim edildi

ABD'de kalp krizinden ölen pop müziğinin kralı Michael Jackson'ın cenazesi, California-Los Angeles adli tıp kurumunca ailesine teslim edildi.

Associated Press ajansının bildirdiğine göre, adli tıp kurumu müfettişi Jerry McKibben, ölümünde muhtemelen uzun zaman kullanılan aşırı doz ilacın etkili olduğu Jackson'ın cenazesinin ailesine teslim edildiğini belirtti.

Adli tıp kurumu, Jackson'ın ölümünde şiddet veya bunun dışında herhangi "anormal" unsur bulunmadığını kaydetmiş olsa da, kesin ölüm nedeninin saptanması 6-8 haftayı bulabilecek. Cenaze töreni için program henüz yok. Jackson, yakında çıkacağı İngiltere turuna hazırlanıyor ve eski formuna kavuşabilmek için ilaç kullanıyordu.

Ailesi cesedi morga naklettirdi

Otopsisi yapılan Michael Jakson'ın vücudu bozulmaması için Los Angeles'taki şüpheli ölüm olaylarının araştırıldığı merkezden alınarak morga götürüldü.

Jackson'ın cesedinin nakledildiği morgun ismi açıklanmayan bir cenaze evinde bulunduğu bildirildi. Ünlü yıldızın ailesinin bu yerin adının açıklanmamasını istediği bildirildi.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap