k@lpsizim_85

Galatasaray Şampiyonluğunu İlan Etti...

Önerilen İletiler

1023.jpg

spacer.gifGalatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, son maçında BJK'yi 80-66 yenerek Deplasmanlı Süper Lig'de 3. kez ardarda namağlup şampiyonluğunu ilan etti.

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, son maçında BJK'yi 80-66 yenerek Deplasmanlı Süper Lig'de 3. kez ardarda namağlup şampiyonluğunu ilan etti.

Deplasmanlı Süper Lig'de oynadığı 18 karşılaşmanın tamamını kazanan ve namağlup şampiyon olan Galatasaray, Avrupa Şampiyonlar Lig'i nedeniyle ertelenen Beşiktaş karşılaşmasını 80-66 kazanarak 3. Şampiyonluğunu, tribünlerdeki taraftarlarla paylaştı.

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Galatasaray Tekerlekli Sandalye Takımı Antrenörü Sedat İncesu, iki Avrupa şampiyonluğu bir de Kıtalararası şampiyonluk elde ettiklerini hatırlatarak, "26 - 27 Ekim'de Kıtalararası şampiyonasına katılacağız o kupayı da namağlup getirmek istiyoruz. Bugün de burada lig şampiyonluğumuzu ilan ettik. Bizler bir misyon yüklendik. Hem başkanımız Adnan Polat hem de muhteşem taraftarımızın desteği ile başarılarımızın devamının geleceğine inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Sarı-kırmızılı basketbolculardan Selim Demirbağ ise, bu sene kupalara ambargo koyduklarını belirterek, bu başarıların devamının geleceğine inandığını söyledi.

Bu arada şampiyon basketbolcular, şampiyonluk kupasını Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Mustafa Veysel Gülpınar'ın elinden aldı. Kupa töreninde de sarı-kırmızılı taraftarlar takımlarını yalnız bırakmadı.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap