k@lpsizim_85

Engellilerin Basketboldaki Temsilcileri İddialı...

Önerilen İletiler

Engellilerin basketboldaki temsilcileri iddialı

BASKETAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.jpg

Adana Martı Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımını pazar günü sahasında konuk edecek Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Birinci Ligi'nde lider durumdaki Antalya, hem şampiyonluk hem de Süper Lig'e çıkma mücadelesi verecek. Maça hazırlıklarını büyük disiplin içinde sürdüren oyuncular, desteğe ihtiyaçları olduğunu belirterek, tüm Antalyalıları maça davet ettiler.

Toplumda engelli sporculara karşı ''farkındalık'' yaratılması için bu karşılaşmanın çok iyi bir fırsat olduğunu belirten takım yöneticileri de karşılaşmanın şenlik havasında geçmesi için uğraşacaklarını söylediler.

Kulüp başkanı Ramazan Tokgöz, daha önce antrenmanlarını ve maçlarını Aksu ilçesindeki basketbol sahasında yapan takımın, önceki hafta Karagücü ile olan karşılaşmasını Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirdiğini anlattı. Aksu uzak olduğu için seyircinin gelemediğine işaret eden Tokgöz, Karagücü maçında seyirci sayısının da tribünlerin coşkusunun da sevindirici olduğunu belirtti. Pazar günü yapılacak maç için tanıtım çalışmalarına başladıklarını kaydeden Tokgöz, takımın Süper Lig'e çıkması halinde, yönetim kurulu ile görüşerek, oyunculara prim verilmesini isteyeceğini bildirdi. 23A_3317744314a41e6616d395663710679BASKE

Tekerlekli Sandalye Basketbol Şube Sorumlusu Osman Yılmaz da ''Bu sporcular, engellerin nasıl aşılacağının en iyi örneği. Daha iyi yerlere gelmeleri en büyük arzumuz'' diye konuştu.

Oyunculara iki saat yoğun antrenman yaptıran antrenör Servet Sınacı da bütün sezonun yorgunluğunu bu maçta şampiyonluğa ulaşarak çıkarmak istediklerini vurguladı. Takımın formunun iyi olduğuna işaret eden Sınacı, ''Eksik oyuncumuz yok. Kendi evimizin avantajını kullanıp lig lideri olarak Süper Lig'e yeniden çıkmayı ve bu kez kalıcı olmayı hedefliyoruz'' dedi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Akgün Keskin, Atatürk Spor Salonu'nda pazar günü saat 17.00'de oynanacak maçın duyurusu için bastırılan afişlerin toplu taşım araçlarına asılacağını ve 3 bin el ilanı dağıtılacağını bildirdi. Haber Antalya

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap