faruk_27

Engelli Yüzücüler Finali Hedefliyor...

Önerilen İletiler

Bedensel Engelli milli yüzücüler, İtalya'da gerçekleştirilecek olan 16. Akdeniz Oyunları hazırlıklarını Ankara'da sürdürüyor. Milli takım antrenörü Osman Çullu, oyunlara 2'si bayan, 2'si erkek toplam 4 engelli yüzücü ile katılacaklarını söyledi.

Oyunların hazırlıklarına daha önce başladıklarını ve Kahramanmaraş'ta 2 ayrı kamp gerçekleştirdiklerini ifade eden Çullu, ''Türkiye'nin en iyi yüzücüleriyle oyunlara katılacağız. Oyunlardaki hedefimiz final yüzmek'' dedi.

Oyunların yanı sıra bu yıl gerçekleştirilecek olan Avrupa ve dünya şampiyonasına yönelik de çalıştıklarını anlatan Çullu, ''Akdeniz Oyunları için iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Oyunların yanı sıra başta 2012 Londra Olimpiyatları olmak üzere uluslararası müsabakalara da programlı bir şekilde hazırlanıyoruz'' diye konuştu.

Engelli milli yüzücü İsmet Ayık ise oyunlar için iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ifade ederek, ''Final yüzmek istiyorum. Rakiplerimi daha önceki yarışmalardan tanıyorum'' yorumunda bulundu.

Takım sporcularından Özlem Baykız da her gün çift antrenmanla hazırlandıklarını belirterek, iyi dereceler elde etmek istediğini söyledi.

Öte yandan Türkiye, Akdeniz Oyunları'nda 4 yüzme ve 4 de atletizmde toplam 8 engelli sporcuyla yer alacak. sp.gif

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap