k@lpsizim_85

Engelli Çocuğa Tekerlekli Sandalye...

Önerilen İletiler

Engelli çocuğa tekerlekli sandalye

b479ebe5-245d-422a-9f19-f402718b2ae7.jpg

Zonguldak'ın Elvanpazarcık Beldesi'nde bulunan doğuştan özürlü 13 yaşındaki Nazmiye Şeker'e tekerlekli sandalye verildi.

Nazmiye Şeker, tekerlekli sandalyeyi annesinin sırtında almaya gelebildi.

Zonguldak Sakatlar Derneği Başkanı Hüseyin Şirin ile CHP'li Elvanpazarcık Beldesi Belediye Meclisi Üyesi Nazan Pulat'ın girişimleri ile doğuştan bedensel özürlü Nazmiye Şeker'e tekerlekli sandalye verildi. 13 yaşındaki bedensel engelli Nazmiye şeker, tekerlekli sandalyeyi almaya 44 yaşındaki Annesi Cemile Şeker'in sırtında gelebildi. Nazmiye Şeker, mutluluğunu kendisine has hareketlerle belli ederken, Anne Cemile Şeker ve babası Bekir Şeker (51), tekerlekli sandalye için Nazan Pulat ve Hüseyin Şirin'e teşekkür etti.

Sandalyeyi teslim eden Pulat, her zaman halkın yanında olduklarını ve yardımcı olabilmek adına çaba gösterdiklerini söyledi.

Kent Haber

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

bu sandanlyeler zonguldaga bir amerikalı iş adamı tarafından bagışlandı depoda daha binlercesi var.ama saolsun sakatlar dernegin başkanı mersedesiyle gezmekle çok meşgul daha kendisine kayıtlı ne kadar durumu kötü yardıma muhtaç engelli arkadaş oldugunu bilmiyor.çokk kızdırdılar beni açacam en sonunda bir dernekte ben :))))

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
bu sandanlyeler zonguldaga bir amerikalı iş adamı tarafından bagışlandı depoda daha binlercesi var.ama saolsun sakatlar dernegin başkanı mersedesiyle gezmekle çok meşgul daha kendisine kayıtlı ne kadar durumu kötü yardıma muhtaç engelli arkadaş oldugunu bilmiyor.çokk kızdırdılar beni açacam en sonunda bir dernekte ben :) )))

demekki bunlar reklam için hep yazık ya üzülüyor ve kızıyorum böyle şeylere yazıko başkanada, nerdeymiş bu zamana kadar bu cocuğa yardım etmemişler dernekler niçin var engelliye ihtiyacı olanı bulup yardım etmek için bunlar ne yapıyorlar kendilerine calısıyorlar nasıl olsa devletten istediklerini bizim adımızı kullanarak alıyorlar sömürüyorlar bizi birde o dernek baskanları engelli olmuyormu ölüyorum ozamn bizedısardan zarar gelmiyoki kendi kendimizi sömürüyoruz..

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

arkadaşlar tamam yardımcı olan herkesten allah razı olsun .yalnız şunu iyi anlamamız lazım ki bunları bile reklam yapıyor bu tür kişi ve kişiler bu haber avrupadaki haber ajanslarına geçildiği an aynen şöyle yorumlanır.kendi insanlarına bile insan haklarını veremiyen ülke türkiye avrupa birliğine girmek istiyor diye.kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz ki hala bir tekerekli sandalyeyi bile temin edemeyen bir ülkeyiz tek kelime ile yazıklar olsun görevini yerine getirmeyenlere.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap