k@lpsizim_85

Bacakları Olmayan Turist...

Önerilen İletiler

Bacakları olmayan turist

yamacparasutu_2.jpg

MUĞLA'nın Fethiye İlçesi'ne eşiyle birlikte tatile gelen doğuştan iki bacağı olmayan 25 yaşındaki Hollandalı turist Erwinde Wilde, yamaç paraşütüne bindi. “Ben de adrenalin yükseltmek istiyorum” diyen Wilde, Babadağ’dan Ölüdeniz’e kadar rahat bir şekilde uçtu.

Doğuştan bedensel engelli olan ve taktırdığı protez bacaklar sayesinde yürüyebilen ülkesi Hollanda'da bilgisayar işiyle uğraşan Erwinde Wilde, tatil için geldiği Fethiye'de, “Ben de adrenalin yükseltmek istiyorum” diyerek yamaç paraşütüne binmek istedi.

Bunun için Easy Riders firmasına başvurarak, gerekli izni alan Wilde, tecrübeli pilotlardan Osman Palabıyık ile çiftli atlayış için paraşüte bindi. Babadağ’ın 1900 metrelik uçuş rampasından diğer paraşütçülerin yardımıyla başarılı bir şekilde uçuş yapan turist, gökyüzünden Ölüdeniz’i izleyip, kamerası ile görüntü çekti. Wilde, daha sonra meraklı bakışlar altında Ölüdeniz'e indi.

Bedensel engelin yamaç paraşütüne binmesine engel olmadığını belirten Erwinde Wilde, “Hayalime kavuştum. Bir kez daha uçabilirim” dedi.

Hürriyet

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap