Sumeye

Özürlüer İçin Yaz Kampı Cumartesi Başlıyor...

Önerilen İletiler

Özürlüler için yaz kampı cumartesi başlıyor İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Özürlüler Müdürlüğü (İSÖM), Özürlüler Yaz Kampı’nın kapılarını açıyor871820090612043741741.jpgFlorya-Çiroz’daki kamptan bu sezon 5 bin 280 özürlü ve özürlü yakını yararlanacak. İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın katılımıyla açılacak olan Özürlüler Yaz Kampı Ekim ayı sonuna kadar İstanbullu özürlü ve özürlü yakınlarına hizmet verecek.

LÜKS ODALARDA KALIYOR BİR HAFTA EĞLENİYORLAR

Toplam 60 bin m² alan üzerine Florya sahiline kurulmuş olan Çiroz Özürlüler yaz kampında bu sezon 5 bin 280 özürlü ve özürlü yakını tatil yapacak.

Televizyon, klima, sıcak su vb. konfora sahip odalarda kalacak olan özürlü ve özürlü yakınları kamp süresince tarihi ve turistik geziler, konser, şenlik, spor organizasyonlarının yanı sıra doğum günü kutlaması, bilgi- yetenek yarışmaları ve film gösterimleri gibi etkinliklerle vakit geçirecek.

Çeşitli sosyal aktivite alanlarının yanı sıra 55 müstakil evin de yer aldığı kampta özürlü ve özürlü yakınları birer hafta tatil yapacak.

İSÖM tarafından bu hizmet 2004 yılından bu yana yapılmakta 15080 englli ve özürlü vatandaş ve yakınları faydalandı. Çirözözürlüler kampının 2007 yılında hizmete açılmasıyla yaz kampının 3bin 200 olan kapasitesi 5 bin 280'e çıkması hedefleniyor.

YAZ KAMPI BAŞLANGIÇ TARİHİ 13 HAZİRAN CUMARTESİ

Yaz kampı başlangıç saati 12.00 olarak belirlenen program 16.00 da sona erecek. Programa istanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ta katılacak. Çeşitli oyunlar ve gösterilerle özürlü vatandaşların güzel vakit geçirmesi planlanıyor.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap