k@lpsizim_85

Görme Engelliler Milli Takımı

Önerilen İletiler

Görme Engelliler Milli Takımı

gorme.jpg

Temmuz ayı içerisinde, Fransa'nın Nant kentinde yapılacak olan Avrupa Futtsal Şampiyonası sebebiyle Görme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı ve aynı zamanda da Dünya Görme Engelliler Federasyonu Genel Sekreteri olan Mesut Dedeoğlu, sporcuları ziyaret ederek moral verdi, başarı dileklerinde bulundu.

1 Haziran'da Ankara-Gölbaşı'ndaki Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü kampında başlayan kamp süresi içerisinde onların yanında olan Dedeoğlu, bu şampiyonadan başarı beklediğini söyledi.

Gölbaşı'nda 1 Haziran'da başlayıp, 24 Haziran'a kadar Angora Oteli'nde sürecek olan kampı ziyaret eden, sporcuların çoğunu tanıdığını, aralarına yeni arkadaşlarının da katıldığın söyleyen Dedeoğlu, bu şampiyonanın ülkemiz için önemine değinerek, "Sizlerden başarı bekliyorum. Bize vereceğiniz en büyük ödül, alacağınız madalyalardır. İnanıyorum ki, Gölbaşı'ndaki tesislerimizde yaptığınız hazırlık kamp yararlı olmuştur" dedi. Fransa'daki şampiyonaya sıkı şekilde hazırlanan Futtsal B2 ve B3 milli takım oyuncularını kamp yerinde ziyaret edenler arasında ayrıca Görme Engelliler Spor Federasyonu başkan vekili Erdal Kenger, yönetimkurulu üyelerinden; Erol Erdin, Abdullah Çetin, milli takımlar kamp müdürü Mustafa Arguz ve takım çalıştırıcısı Gökhan Atlı da bulunurken, gazeteci Mehmet Taş da hazırlık kampını ziyaret ederek başarı dileyen bir başka isimdi.

Haber Kaynağı: Ali GENÇ

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap