k@lpsizim_85

Engelli Sporcuların Hedefi Milli Takım

Önerilen İletiler

Engelli Sporcuların Hedefi Milli Takım

capturedt.jpg

Türkiye Özel Sporcular Federasyonu tarafından düzenlenen Ege, Akdeniz ve İç Anadolu Bölgeleri Atletizm, Yüzme ve Masa Tenisi Bölge Şampiyonası, 750 zihinsel engelli sporcunun katılımıyla İzmir'de başladı. Şampiyonaya katılan zihinsel engelli sporcular, hedeflerinin milli takıma girmek olduğunu ifade etti.

Türkiye Özel Sporcular Federasyonu tarafından düzenlenen Ege, Akdeniz ve İç Anadolu Bölgeleri Atletizm, Yüzme ve Masa Tenisi Bölge Şampiyonası, 6-7 Haziran tarihlerinde İzmir'de gerçekleştiriliyor. Atatürk Spor Kompleksi Seha Aksoy Atletizm Pisti'nde startı verilen şampiyonaya 57 kulüpten, 750 zihinsel engelli sporcu katıldı. Şampiyona ile ilgili bilgi veren Organizasyon Kurulu Başkanı Birol Aydın, organizasyonun amacının zihinsel engelli gençlerin de spor yaptığını kamuoyuna göstermek ve toplumla kaynaşmalarını sağlamak olduğunu söyledi. Bölge şampiyonasının ardından Türkiye Şampiyonası?nın yapılacağını belirten Aydın, Türkiye Şampiyonası?nda kategorilerinde dereceye giren sporcuların milli takım seçmelerine gönderileceğini bildirdi. Aydın, şampiyonada dereceye giren sporcuların altın, gümüş ve bronz madalya ile ödüllendirileceğini belirtti.

Organizasyona katılmaktan mutluluk duyduklarını ifade eden zihinsel engelli sporcular ise, hedeflerinin milli takıma girmek olduğunu dile getirdi.

Mtv.com.tr

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap