Önerilen İletiler

Erkekler neden aldatır? spacer.gif

İşte sizin de başınıza geldi! Erkek arkadaşınız ya da eşiniz tarafından aldatıldınız. Ama ona nedenini sorduğunuzda ise suçlusu yine siz oldunuz

ÇOĞU kadının hayatında bir kere de olsa yaşadığı dramatik bir olaydır aldatılmak... Önce kendi içimizde sorgular, sonra da nedenini öğrenmek için karşı tarafı sorgularız. Genelde aynı cevapları alırız. Çünkü içinde bulundukları kötü durumun sorumlusunun, karşı taraf olduğunu söylerler hep. Yani aldatılmanın suçlusu yine kadınlar olur.

MAKUL NEDENLER

Amerika'da yapılan bir araştırmaya göre, erkek aldatmak için her durumda kendine 'geçerli, gerekli ve makul' bir sebep buluyor. İşte erkeğin ihanetinin en yaygın 10 makul nedeni...

1- Artık seni sevmiyorum

Bu neden karşısında şöyle düşünebilirsiniz: 'Neden o zaman benden ayrılmayı düşünmüyor?' Boşuna düşünüp kendinizi yormayın. Çünkü uzun ilişkilerde eşlerine olan duygularını yitiren erkekler, ayrılmak yerine başka bir kadınla ilişkiye girmeyi tercih ediyorlarmış.

2- Benimle yeterince ilgilenmiyorsun

İlişkinizin ilk günlerindeki gibi sürekli eşinizin üstüne titremeniz beklenemez elbette ki! Uzun ilişkilerde, erkekler eğer ilgisiz kalıyorlarsa hemen dikkatleri başka kadına yöneltirler. Çünkü bir erkek ilgisizlikten hiç hoşlanmaz.

3- İlk aldattığımda beni affettin

'Daha önce nasıl olsa hiç yapmadı. Ne olacak canım? Bir daha aynı hatayı yapacak değil ya!' diye düşünüp onu affediyorsanız, yanılıyor olabilirsiniz. Çünkü çoğu zaman affetmek erkeğin yeniden ihanet etmesine cesaret kazandırır.

DIRDIRCI KADINLAR

4- Sürekli dırdır edip duruyorsun

Onu hiç dinlemeyip sürekli kendi istediklerinizin olmasını istiyorsanız, sizden sıkılmasına neden olabilirsiniz. Erkeğiniz de nefes almak için bir başka kadının kollarına gidebilir.

5- Kendime engel olamadım

Hiçbir erkek sekse kolay kolay 'hayır' diyemez. Erkeğin ihanet için fırsatı varsa, bunu değerlendirmekten de hiç çekinmez. Kadınlar böyle bir durumda mantığını kullanabilir ama aynı şeyi ondan beklemeyin. Bu nedenle böyle fırsatlar yakalayabileceği ortamlara gitmesini bir şekilde engelleyin.

6- Etrafımda çok kadın var

Eğer beraber olduğunuz erkek hoş görünüyorsa ve de kadınların arasında gününü geçiriyorsa dikkat! Çünkü egosunun okşanması hoşuna gidecektir. Bu durumda aldatma kaçınılmazdır.

7- Nasıl olsa beni bırakmazsın

Eğer onun için 'kolay' bir kadınsanız, yani her istediğinde sizinle olabiliyorsa, aldatılmayı kabullenseniz iyi olur. Çünkü hiçbir erkeğe elinin altındaki bir kadın cazip gelmez. O ne yaparsa yapsın, nasıl olsa sizin ona geri döneceğinizi bilir.

8- Biraz heyecan aradım

Yasak olan her şey heyecan verir. İhanet, başka bir kadınla 'yasak ilişki' erkeklerin adrenalinini yükseltir. Bu heyecan, ihanetin de en büyük nedenidir. Yakalanma korkusuyla beraber oldukları bir kadını, normal şartlarda çekici bulmayabilirler.

İNTİKAM ALMAK İSTERLER

9- Çünkü sen de beni aldattın

Çoğu erkek aldatılmayı kabullenemese de, bazen durumlar değişip ihanet ayrılığa neden olmayabiliyor. Eğer onu aldattıysanız, bir şekilde intikam alıp kendisini rahatlatmak için sizi aldatma yoluna gidebilir.

10- Artık benimle sevişmiyorsun

Bir kadın için seks 'her şey demek' olmasa da, erkekler hayatlarını bunun üzerine kurarlar. Eğer siz onu bu konuda mutlu edemeyecekseniz, kendilerini mutlu edecek bir kadını mutlaka bulurlar. Bu da en büyük ihanet nedenlerinden biridir.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap