k@lpsizim_85

Kuzu Postunun Engelliler İçin Önemi

Önerilen İletiler

Kuzu Postunun Engelliler İçin Önemi

BASI YARALARININ ENGELLENMESİNDE MEDİKAL KUZU POSTU KULLANIMI

BASI YARALARININ ENGELLENMESİNDE MEDİKAL KUZU POSTU KULLANIMI

Bildiğiniz gibi günümüzde tıp dünyası, insanların sağlıkla ilgili problemlerine çareler bulmak amacıyla var gücüyle araştırmalar yapmakta ve gelişen dünyamızın gelişen hızlı teknolojisi ile çözümler üretmektedir yine de uzay çağı teknolojisinin bile çözmekte başarısız olduğu sağlık problemleri hala vardır. Böyle durumlarda, bu araştırmalar ve çözümler zaman zaman eski insanların ya da eski zamanların tedavilerinden faydalanılarak yapılır.

Felçli, spastik ya da engelli hastaların en büyük sorunlarının başında hareket kabiliyetlerinin azalması dahası hiç hareket edememeleri gelir. Buna bağlı olarak olarak yatağa bağlı kalırlar ya da uzun süreli aynı zemin üzerinde oturmak zorunda kalırlar. Bu zorunluluğun sonucunda oluşan yatağa bağlı rahatsızlıklar ve bası yaralarının oluşması kaçınılmaz olmaktadır. Günümüzde bu problemleri engellemek amacıyla bir çok yöntem ve teknolojik ürün bulunmakta ancak ülkemizde gelişmiş ülkelerde kullanılan bir çok doğal yöntem maalesef bilgi eksikliğinden veya yaygın olmamasından dolayı kullanılmamaktadır. Üstelik var olan yöntemlerin yeterince çare olmadığını bilmemize rağmen bu yöntemleri kullanmaya devam etmekte, hem maddi kayıplara uğramakta hem de sağlık problemlerimize kalıcı çözümler bulamamaktayız.

kuzupostu1as.jpg

KUZU POSTU’nun kullanımı insanlığın var oluşundan bu yana insanoğlunun hayatında önemli bir yer teşkil etmekte olup, günümüzde de yapılan araştırmalarla yukarıda bahsettiğimiz yatağa bağlı problemlerin engellenmesinde %100 etkili olduğu kanıtlanmıştır. 1970’lerden bu yana Avustralya’dan dünyanın birçok ülkesine milyonlarca adet kuzu postu satışı gerçekleşmiş ve insanlar bu postların iyileştirici etkisinden faydalanmıştır. Bu sektörün gelişmesi ile birlikte, İngiltere’deki CAMBRIDGE ÜNİVERSİTESİ sağlık okulundan tutun Amerika ve Avrupa’daki bir çok sağlık kuruluşu tarafından kuzu postunun insan sağlığına olan etkisi araştırılmış, test edilmiştir. Yazımızın sonunda bu makalelerin bazılarını bilginize sunacağız. Bası yaralarının iyileşmesinde kullanabileceğiniz kuzu postlarının MEDİKAL KUZU POSTU olmasına dikkat ediniz. Türkiye’ de Medikal Kuzu Postlarını ve Ürünlerini en ucuza temin edebileceğiniz yer http://www.derimarket.net adresidir. Burada bulacağınız ürünler medisalamb® markalıdır ve Almanya’nın TÜV kalite sertifikasına sahiptir.

kuzupostublm2.jpg NEDEN MEDİKAL KUZU POSTU?

  • Medikal kuzu postunun hastalar üzerinde son derece etkili tedavi edici ve yatak sendromlarını engelleyici etkileri olduğu tıp dünyası tarafından kabul edilmiştir.
  • Medikal kuzu postu yatak örtüsü üzerinde yatan hastaların sırt, bel ve böbrek ağrılarını engellediği, aynı zamanda sürekli yatağa bağlı hastalarda meydana gelen deri tahrişi ve bası yaralarının oluşmadığı, bu yaraları Medikal kuzu postunun %100 engellediği kesin olarak tespit edilmiştir.
  • Medikal Kuzu Postunun bu özelliği tamamen kendine has tabaklanma yöntemi ve doğal yün yapısına aittir.
  • Medikal Kuzu Postu, yatılan zemin ve vucüt arasındaki hava sirkülasyonunu kesmez, vücudun oksijensiz kalmasını engeller.
  • Medikal Kuzu Postu yapısı gereği üzerinde yatan kişiyi terletmediği ve üşütmediği gibi nemi kendi üzerine çekerek nemden kaynaklanan problemleri engeller.
  • Üzerinde bakteri ve virüslerin yaşamasına imkân vermez.
  • Vücut ile zemin arasında her zaman bir hava sirkülasyonu sağlar.
  • Yarı iletken yapısı ile kan dolaşımını hızlandırır, sinir sistemini dengeler. Yatağa bağımlı ve felçli hastalar üzerinde Bu nedenlerle pozitif bir etki yapar.
  • Havalı yataklara göre daha ucuzdur ve taşıma zorluğu yoktur.
  • Hastalık dönemi bitsede rahatlıkla evinizde, yatağınızda ve istediğiniz her ortamda kullanabilir, Medisalamb Medikal Kuzu Postunun keyifli yumuşaklığı ve doğallığı ile dinlenebilirsiniz.
  • Yıkanabilir, bakımı ve temizliği kolaydır.
  • Hastaneler, huzurevleri, özel yaşlı bakımevleri, özel hemşirelik ve hasta bakım kuruluşları ile tüm sağlık sektörü kuruluşları, özel hastaneler ve Medikal firmaları; medisa medikal kuzu postu yatak pedleri ile sizde yaşlılarınızı, hastalarınızı ve müşterilerinizi memnun edebilir ve tedavi süreçlerinde yardımcı olabilirsiniz. Yaşlılarınızın dinlenmelerine ve yaşlılığa bağlı ağrılarına ucuz ve doğal çözüm bulabilirsiniz.
  • DiKKAT: HER POST MEDİKAL DEĞİLDİR. MEDİKAL ÖZELLİĞİ TAŞIMAYAN HİÇBİR POSTU KULLANMAYINIZ. SON DERECE TEHLİKELİ SONUÇLARI OLABİLİR. MEDİSALAMB MEDİKAL KUZU POSTLARINI DA HASTANIZIN ÖZEL DURUMLARINDA (AÇIK YARALAR VS.) DOKTORUNUZA DANIŞMADAN ASLA KULLANMAYINIZ. YÜNE VE TOZA KARŞI ALERJİSİ OLAN HASTALARIN KULLANIRKEN DİKKATLİ OLMALARI ÖNERİLİR. GARANTİ ŞARTLARI, BAKIM VE YIKAMA TALİMATLARI İLE MEDİKAL KUZU POSTU HAKKINDAKİ BİLGİ VE ARAŞTIRMALARI OKUYUNUZ.
http://www.derimarket.net sitesinden alıntıdır.
[/size]

BASI YARALARINDA KOYUN POSTU KULLANIMI adlı aşağıdaki araştırmada Medikal Kuzu Postunun bası yaralarını %100 engellediğinin tespit edildiği ve kesin çözüm olduğu, havalı yataklardan daha etkili olduğunu sizlerde göreceksiniz. Dünyanın gelişmiş ülkelerindeki insanların sahip olduğu bu rahatlık ve ayrıcalığa bizim ülkemizdeki insanlar neden sahip olmasın? Ülkemizde bu konuda 1985 yılında Prof.Dr. Ayfer KARADAKOVAN ve 2005 yılında Marmara Üniversitesi, Hemşirelik Yüksekokulu, İç hastalıkları Ana Bilim Dalında Görevli Uzm. Hemşire K.Nilay SAĞNAK ve Yrd. Doç. Dr. Sezgi ÇINAR tarafından yapılan bu araştırmalar hep Kuzu Postunun diğer ürünlere göre daha etkili olduğu yönündedir. Marmara Üniversitesinde yapılan son araştırma şu şekilde bitmektedir: Yatağa bağlı hastalarda bası yaralarını engellemede koyun postu kullanımının havalı yatak kullanımından daha etkili olduğu saptandı.’

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Merhabalar öncelikle kendimi tanıtayım ben oggo home store firmasının sahibiyim.İnternette dolaşan bir sürü medical kuzu postlarınada bir çözüm getirdim zira fiyatları bi hayli yüksek olan bu ürünler alternatifsiz olarak sunuluyor bende bu noktada gerçek anlamda ihtiyac sahibi olanlarawww.koyunpostu.comsitesini öneriyorum.Faydalı ve faydalınacak ürenlerin satışı yapılmakta koyun postu kuzu postu veya medical postların teminini sağlıyor üstelik kapıdan ödeme sistemide geçerli umarım faydası olur.Bu bahsi geçen sitede bize aittir.Sorularını içinde irtibat kurabilirsiniz.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap