k@lpsizim_85

Botoks Sayesinde Yürüdü...

Önerilen İletiler

797.jpg

spacer.gifAvustralya'da 23 yıldır kötürüm olan bir adam, botoks iğnesi yaptırdıktan sonra yeniden yürümeye başladı.

Mucize iğne sayesinde hayatı değişen adam, kaybettiklerini artık yeniden kazanmaya başlıyor.

Şimdi 49 yaşında olan Russel McPhee isimli Avustralyalı adam, 26 yaşında iki bacağına inme inmesi sonucu yürüyememeye başlamış ve 23 yıl boyunca kabus dolu bir hayat geçirmişti.

Ta ki anti-ageing tedavilerine kadar... Russel'ın amacı gençleşmek değildi. 20 yılda neler kaybetmemişti ki. İşini, eşini, her şeyini. Sonunda hiçbir şeyi olmadığını fark eden adam, hayatının sonuna geldiğini ve tekerlekli sandalyesinde öleceğini düşünürken, botoks iğneleri sayesinde hayatına geri kavuştu, yürüyebilen ayaklarına da!

Avustralya'da Victoria kentindeki St. John of God Nepean Rehabilitasyon Merkezi'nde enjekte edilen bir toksinle birkaç ay sonra ayağa kalkan Russel, kısa mesafede yürüyüşler yapmaya başladı.

"Hayatım yeniden başladı. Yakınlarım tekerlekli sandalyenin yanında ayakta duran bana bakıp ağlıyor, şaşkınlıklarını gizleyemiyorlar. Her şey değişti. Kaybettiklerimi kazanmak için geç değil."

Botoks, bacağına inme inen hastalarda kullanılan bir tedavi yöntemi olarak gösteriliyor. Güzellik ve kozmetik dünyasına girmeden önce kas spazmlarını iyileştirmede kullanılıyor ve başarılı sonuçlar elde ediliyordu. Botoks iğnesi enjekte edilen hastalar, yürüme konusunda gelişme gösterebiliyor, kısa zamanda ayağa kalkabiliyor.

Tıbbın son harikası botoks, her ne kadar adını gençleştirme üzerine parlatsa ve bu şekilde ünlense de, güzellikten önce kötürüm hastalar için önemli bir tedavi biçimi.

gazeteport

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap