k@lpsizim_85

Basketbol Şenliği İçin Geri Sayım...

Önerilen İletiler

Basketbol şenliği için geri sayım

03062009basketbol-_enli_i.jpg

ETİ Sponsorluğunda, Basketbol İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Basketbol Şenliği, 11-14 Haziran tarihlerinde, Atatürk spor salonunda gerçekleştirilecek. Şenliğe Küçük basketbolcuların yanı sıra Eskişehir, Bursa, Kütahya ve Ankara ilinin işitme ve bedensel engelli basketbol takımları da katılacak.

Geçtiğimiz yıl ilki gerçekleştirilen Basketbol şenliği, bu yıl daha geniş katılımlı bir şekilde ikinci kez düzenleniyor. Basketbol İl Temsilciliği ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen "ETİ Basketbol Şenliği" için geri sayım başladı. 11-14 Haziran tarihlerinde Atatürk spor salonunda gerçekleştirilecek şenlikte, İlköğretim çağındaki küçük basketbolcular, İşitme Engelliler ve Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımları mücadele edecek.

Turnuvanın amacının Basketbol sporunun efsane isimleri merhum Hüseyin Mor, Tugay Pekcan, Yaşar Sevim ve Muhsin Dalaylı'yı anmak olduğunu belirten Basketbol İl Temsilcisi Servet Aksoy, "4 gün sürecek şenlikte Küçük Basketbolcuların yanı sıra İşitme Engelliler Basketbol Liginde Şampiyon olan Eskişehir takımı.

Ligde başarılı bir sezon geçiren Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ve konuk Kütahya, Bursa ve Ankara takımları mücadele edecek. Şenlikte sporcularımızın keyifli bir tatil geçirmelerini ve sporumuza hizmet eden değerli spor adamlarımızı anmak istiyoruz" dedi.

Aksoy, şenliğin 11 Haziran Perşembe günü saat 15.00'da başlayacağını ve 14 Haziran Pazar günü düzenlenecek ödül töreni ile tamamlanacağını söyledi. Şenlik sonunda merhum Hüseyin Mor, Yaşar Sevim, Tugay Pekcan ve Muhsin Dalaylı'nın ailelerine günün anlam ve önemini belirten şükran plaketleri verilecek.

Sakarya Gazetesi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap