k@lpsizim_85

Böyle Hizmete Gönüllü Alkış....

Önerilen İletiler

774.jpg

spacer.gifEge Ağız Diş Sağlığı ve Diş Hekimleri Derneği üyeleri, Manisa’da engelli çocukları muayene etti, çekim ve dolgu gibi tedavi hizmeti yaptı.

Okulda muayene 23 gönüllü diş hekimi, öğretmen Şükran Bilginer Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi’ndeki 86 öğrenciyi ağız ve diş sağlığı konusunda bilgilendirdi, bakım ve tedavilerini yaptı. Müdür Cemalettin Ayık, "Engelli çocuklar genelde diş hekiminden korkuyor. Ama onlar okula gelince korkularını yeniyor" dedi.

40 bin 400 km Dernek Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ertuğrul Sabah da, üyelerin imeceyle gezici üç tedavi ve altı eğitim polikliniği oluşturduğunu kaydederek, "Manisa bizim 102’nci durağımız. Bu hizmetler için 49 bin 400 kilometre yol yaptık. Türkiye’nin birçok yerinde, tamamen ücretsiz çalışıyoruz" diye konuştu.

10 bin engelli

Prof. Dr. Ertuğrul Sabah, üyelerin gönüllü çalıştığını vurguladı, "Engelli çocuğunu getiren anneye, para, pul, güvence sormadan, bağış teklif etmeden, muayenehane ortamı hazırladık. 10 binin üzerinde engelli çocuğumuzu tedavi ettik. Türkiye’nin her yanına uçuracak güç olsa, her yere hizmet götürebiliriz" dedi.

Hürriyet

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap