Sumeye

2 hekim açığa alındı

Önerilen İletiler

2 hekim açığa alındı

ERZURUM (İHA) - Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Balıkesir'deki sağlık skandalıyla ilgili olarak 2 hekimin açığa alındığını açıkladı.

Erzurum'da gezi ve incelemelerini sürdüren Sağlık Bakanı Akdağ, 2011 Kış Oyunları Hazırlık ve Düzenleme Kurulu Toplantısı öncesinde basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

Bakan Akdağ, önceki gün Balıkesir'de meydana gelen bebek skandalı ile ilgili bir soru üzerine, olayla ilgili soruşturmanın selameti açısından 2 hekimin açığa alındığını bildirdi.

Bakan Akdağ, "Balıkesir'deki olayı inceleyen müfettişler soruşturmanın selameti açısından 2 hekim arkadaşımızı açığa aldılar. Soruşturmanın selameti açısından böyle bir uygulamaya gidildi.

Adalet mutlaka tecelli edecektir. Böyle meselelerde şöyle düşünmek zorundayız. Allah korusun kasıtlı olarak yapılmış olsa sonuçları adli ve idari açıdan çok ağır olur. Bazen ihmal, bazen de kusur olur. Onun için hangi seviyededir bunu şu an bilmiyoruz. Hem adli hem idari açıdan gerekli soruşturma yapılacak. Böyle durumlarda hekimleri, sağlık çalışanlarını peşinen suçlu ilan etmek doğru değil. Bekleyip göreceğiz" dedi.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

sadece şunu derim ben yaklaşık kırk yasındayım ve 11 yıldr engelliyim bu hükümet kadar bize ilgi gösteren görmedim sağlık bakanıda çok saygıdeyer biridir bence.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bunu devlet yada vs şeylere bağlamayın, haberin diğer haberleride okuduysanız kim olursa olsun hangi devlet olursa olsun bunu yapmak zorundalar.Adam öldü diye imzayı atıyor muanesini yapmadan kendi basına öldü kararı veriyor ve morga yolluyor.Muanesini yapsaydı bebeğin yaşadığını anlayabilirdi.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap