k@lpsizim_85

Ertuğrul Sağlam, Engelli Sporculara Madalya Verdi...

Önerilen İletiler

31.jpg

spacer.gifBursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Atatürk Üniversitesi (Aü) Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu (Besyo)'nun Davetlisi Olarak Geldiği Erzurum'da Engelli Sporculara Madalya Verdi.

BESYO öğretim üyeleri ve gönüllü öğrenciler tarafından önceki yıl zihinsel, görme ve işitme engelli öğrencilere yönelik 'Bilimsel araştırma projesi' kapsamında çeşitli branşlarda spor eğitimi verildi. BESYO'nun davetlisi olarak Erzurum'a gelen Ertuğrul Sağlam, Üniversite Stadyumu'nda 100 engelli sporcuya düzenlenen törenle madalya taktı. Sağlam ardından da öğrencilere gönüllü olarak eğitim veren 100 öğrenciye teşekkürname dağıttı.

Erzurum'da bulunmaktan ve engelli sporcularla birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Bursaspor Teknik Direktörü Sağlam, "Bugün burada bulunmaktan mutluyum. Engelli kardeşlerimizin spor yapması ve belli branşlarda 2 yıl süreyle eğitim görmelerinden sevinç duydum. Bu gibi sportif etkinliklerin devam etmesini temenni ediyorum. Bu engelli kardeşlerimize gönüllü olarak spor yaptıran genç idealist arkadaşlarımı da tebrik ediyorum." diye konuştu.

Sağlam daha sonra Bursaspor'un golcu oyuncusu Selcan Yıldırım'ın formasını BESYO öğretim üyelerinden Yard. Doç. Dr. Erkan Çalışkan'a hediye etti. Sağlam öğleden sonra da Orhan Yavuz Anfisi'nde öğrencilerle bir araya gelerek sohbet etti.

(CİHAN)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap