k@lpsizim_85

Zihinsel Engelli Kızını Mezarlıkta Kesti...

Önerilen İletiler

Zihinsel engelli kızını mezarlıkta kesti

Tarsus'ta bir baba, akli dengesinin yerinde olmadığı belirtilen kızını şehir mezarlığına götrüp, burada boğazını keserek öldürdü.

Alınan bilgiye göre, Yakup T. (50) şehir mezarlığına birlikte geldiği ve akli dengesi bozuk olduğu bildirilen Ayşegül T'yi (22) bıçakla boğazını keserek öldürdü. Zanlı baba, daha sonra kendi bileklerini de keserek, cesedin başında bekledi. İhbar üzerine olay yerine gelen güvenlik güçleri, zanlı babayı, bileklerini kesmiş halde, cesedin başında yakaladı.

Yakup T'nin cinayeti neden işlediği henüz kesinlik kazanmazken, cesedin Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği, soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Zaman

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Haberin başını okuyunca babaya kızdım şerefsiz adi adam dedim ama içeriğini okuyunca neden kestiği kesinlik kazanmamıs denilince acaba babasıdamı bunalıma girdi diye düşünmeye başladım ne kadar cok bunalıma girsede bir öz baba bunu evladına yapamaz demek isterim ama kendinede zarar vermiş gerçekden kendi canını bile yakacak kadar çok bunalıma girmiş diye düşünüyorum eğer böylesede her ikisinede çok çok yazık :((

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap