k@lpsizim_85

2008-2009 TÜRKİYE ŞAMPİYONU BEŞİKTAŞ

Önerilen İletiler

İnönü’de Şampiyonluk Karnavalı

BJK İnönü'de yer yerinden oynadı... Çifte kupalı şampiyon Beşiktaşımız, yönetimiyle, Futbol Takımıyla, 7'den 70'e siyah-beyaz renklere gönlünü veren taraftarıyla Lig ve Kupa Şampiyonluğunun sevincini doyasıya yaşadı... İşte karnaval havasına bürünen BJK İnönü Stadı'nda yıllarca hafızalardan silinmeyecek Şampiyonluk Şölenimiz... Fortis Türkiye Kupası'nın ardından dün akşam Denizlispor'u deplasmanda 2-1 mağlup ederek 6 yıllık Şampiyonluk özlemine nokta koyan Beşiktaşımız, bu büyük başarısını büyük taraftarıyla birlikte BJK İnönü Stadı'nda düzenlenen şampiyonluk şöleninde kutladı.

Sabahın erken saatlerinden itibaren Beşiktaş'ı gelmeye başlayan 7'den 70'e binlerce taraftarlarımız, saat 16.00'dan itibaren BJK İnönü Stadı'nın içinde yerlerini almaya başladı. Onbinlerce taraftarımız hem BJK İnönü Stadı'nın içinde hem de stadın çevresinde büyük bir coşku yaşadı.

Bayraklarıyla, formalarıyla, atkılarıyla Beşiktaş'ı Siyah-Beyaz'a boyayan taraftarlarımız, sloganlar ve tezahüratlarla da çifte şampiyonluğumuzun sevincini doyasıya yaşadı.

Şölen öncesinde tıklık tıklım dolan tribünlerde marşlar ve şarkılar söyleyen taraftarlarımızın büyük sevinci görülmeye değerdi.

Karnaval yerine dönen BJK İnönü Stadı'nda meşaleler yakan Siyah-Beyazlı renklerimize gönül veren kadınlı-erkekli, 7'den 70'e her yaştaki taraftarımız coşkunun doruğuna vardı.

BJK İnönü Stadı'nın içinde olduğu kadar çevresinde de adeta karnaval havası estiren taraftarlarımız, üstü açık otobüsle BJK İnönü Stadı'na gelen Başkanımız Yıldırım Demirören, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli, Futbol Takımımız ve teknik kadromuza büyük sevgi gösterilerinde bulundular.

Takımımız'ın saat 20.10 sıralarında stada gelmesiyle daha da coşan taraftarlarımız, şampiyonluklarımızı muhteşem bir geceyle yaşadı.

BJK İnönü Stadı'ndaki şampiyonluk şöleninde önce Beşiktaşlı sanatçılar sahne aldı. Demet Akalın ve Mustafa Sandal, şarkılarıyla tribünleri coşturdu. Anadolu Ateşi'nin müthiş şovu taraftarlarımızın şampiyonluk sevincine renk kattı.

Dev ekrana taraftarlarımızın maçlardaki şovları yansıtıldı ve "Taraftarlarımıza sonsuz teşekkürler" denilerek Türkiye'nin En Büyük Taraftarı olan Beşiktaşımız'ın güzide taraftarlarına teşekkür edildi.

Gösterilerin ardından Futbol Takımımız'ın idari kadrosu sahneye davet edildi. Ardından ise taraftarlarımızın alkışları eşliğinde futbolcularımız tek tek sahneye çağrıldı... Sahnede ışık gösterileri ve ateş afekleri ile çifte kupalı şampiyonluğun mimarı futbolcularımız teker teker sahnedeki yerlerini aldılar... Teknik kadromuz ve Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli, büyük alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde sahneye çıktı... Daha sonra tek tek Yönetim Kurulu Üyelerimiz sahnedeki yerlerini aldı... Başkanımız Yıldırım Demirören sahneye davet edildi. Başkanımız, kucağında çocuğuyla birlikte taraftarlarımızın alkışları eşliğinde sahneye çıktı.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener ve Futbol Federasyonu yetkilileri sahneye geldi ve Özgener, tek tek oyuncularımızı tebrik etti. Futbolcularımız ve teknik heyetimiz madalyalarını aldıktan sonra sıra kupanın verilmesine geldi. Mahmut Özgener, 2008-2009 Turkcell Süper Ligi Şampiyonluk kupasını futbolcularımıza verdi.

Oyuncularımız konfetiler eşliğinde kupayla birlikte sahnede büyük bir sevinç yaşadı. Muhteşem bir havai fişek gösterisinin yapıldığı BJK İnönü Stadı'nda Beşiktaşımız, çifte şampiyonluğunu büyük bir şölenle kutladı.

Taraftarlarımızın sahanın içine girmesi nedeniyle bir süre duran kutlamalar sahanın boşaltılmasının ardından kaldığı yerden devam etti. Futbolcularımız ellerinde kupalarla tribünleri dolaşarak Şampiyonluk Turu attılar.

Saha içindeki futbolcularımızın sevinçlerine tribünlerdeki taraftarlarımız da ortak oldu ve BJK İnönü Stadı tarihi bir gün yaşadı. Taraftarlarımız "Beşiktaşım el ele" tezahüratlarıyla oyuncularımızı tribüne çağırdı ve 'oley' çektirdi.

Sponsorlarımız Cola Turka ve Avea'ya şampiyonluk şölenimize verdikleri destek için teşekkürlerimizi sunarız.

medyaphp.jpg

medyaphp1.jpgmedyaphp2.jpg

medyaphp4.jpg

medyaphp5.jpg

medyaphp6.jpg

medyaphp7.jpg

medyaphp8.jpg

medyaphp9.jpgmedyaphp10.jpg

medyaphp11.jpg

medyaphp12.jpg

medyaphp13.jpg

medyaphp14.jpg

medyaphp16m.jpg

medyaphp17.jpg

medyaphp18.jpg

medyaphp19.jpg

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap